Giriş Kayıt
Gerald Wong

Gerald Wong


Dublör, Oyuncu

Gerald Wong, dublör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Oyuncu 6.2 73,453

Müzede Bir Gece 2
2009 Aksiyon Oyuncu 5.9 138,012

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Dublör 3.8 39,313

Suikastçı
2007 Aksiyon Dublör 6.3 74,901

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.4 248,228

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Dublör 6.2 55,304

Ben, Robot
2004 Aksiyon Dublör 7.1 407,984
2000 Biyografi Oyuncu 6.2 525
1997 Aksiyon Oyuncu 4.5 930
Dizi Altyazıları
The Flash (7,040) Black Sails (4,871) Into the Badlands (4,245) Iron Fist (3,024) Legion (2,320) Vikings (2,288) Billions (2,080) Arrow (1,819) Game of Thrones (1,819) The 100 (1,713)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017