Giriş Kayıt
Gerald Wong

Gerald Wong


Dublör, Oyuncu

Gerald Wong, dublör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Oyuncu 6.2 74,332

Müzede Bir Gece 2
2009 Aksiyon Oyuncu 5.9 139,128

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Dublör 3.8 39,455

Suikastçı
2007 Aksiyon Dublör 6.3 75,195

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.4 250,131

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Dublör 6.2 55,655

Ben, Robot
2004 Aksiyon Dublör 7.1 410,744
2000 Biyografi Oyuncu 6.2 525
1997 Aksiyon Oyuncu 4.5 930
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,352) Silence (2,019) Gold (1,902) Fifty Shades Darker (1,151) The Fate of the Furious (1,101) Get Out (994) Split (929) La La Land (902) The Age of Shadows (818) Rings (705)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,021) The Flash (6,515) Gotham (2,953) Into the Badlands (2,676) Arrow (1,741) Fargo (1,603) Game of Thrones (1,455) Bates Motel (1,448) Supernatural (1,393) Vikings (1,384)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017