Giriş Kayıt
Gerald Wong

Gerald Wong


Dublör, Oyuncu

Gerald Wong, dublör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Oyuncu 6.2 82,772

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Oyuncu 5.9 149,037

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Dublör 3.8 40,604

Suikastçı
2007 Aksiyon Dublör 6.3 77,966

Müzede Bir Gece
2006 Macera Oyuncu
Dublör
6.4 267,433

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Dublör 6.2 58,751

Ben, Robot
2004 Aksiyon Dublör 7.1 438,123
2000 Biyografi Oyuncu 6.2 525
1997 Aksiyon Oyuncu 4.5 930
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018