Giriş Kayıt
Gerald Wong

Gerald Wong


Dublör, Oyuncu

Gerald Wong, dublör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Oyuncu 6.2 79,412

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Oyuncu 5.9 145,082

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Dublör 3.8 40,155

Suikastçı
2007 Aksiyon Dublör 6.3 76,940

Müzede Bir Gece
2006 Macera Oyuncu
Dublör
6.4 260,588

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Dublör 6.2 57,553

Ben, Robot
2004 Aksiyon Dublör 7.1 427,401
2000 Biyografi Oyuncu 6.2 525
1997 Aksiyon Oyuncu 4.5 930
Dizi Altyazıları
Vikings (14,148) Supernatural (6,101) Mr. Robot (5,595) The Big Bang Theory (4,817) Gotham (3,809) Game of Thrones (3,634) Arrow (2,777) Shameless (2,669) The Flash (2,615) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,559)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017