Giriş Kayıt
Gerald Wong

Gerald Wong


Dublör, Oyuncu

Gerald Wong, dublör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Oyuncu 6.2 72,576

Müzede Bir Gece 2
2009 Aksiyon Oyuncu 5.9 136,999

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Dublör 3.8 39,231

Suikastçı
2007 Aksiyon Dublör 6.3 74,642

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.4 246,394

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Dublör 6.2 55,048

Ben, Robot
2004 Aksiyon Dublör 7.1 405,101
2000 Biyografi Oyuncu 6.2 525
1997 Aksiyon Oyuncu 4.5 930
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,295) Assassin's Creed (5,554) Passengers (4,208) Doctor Strange (3,888) Allied (2,753) Split (2,482) Arrival (2,274) xXx: Return of Xander Cage (2,259) Forushande (2,048) Moana (1,776)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,953) Taboo (4,344) Arrow (3,951) Legion (3,698) Vikings (3,559) Blindspot (3,039) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,998) Suits (2,702) Black Sails (2,687) Sherlock (2,071)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017