Giriş Kayıt
Gerald Wong

Gerald Wong


Dublör, Oyuncu

Gerald Wong, dublör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Oyuncu 6.2 77,151

Müzede Bir Gece 2
2009 Aksiyon Oyuncu 5.9 142,508

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Dublör 3.8 39,843

Suikastçı
2007 Aksiyon Dublör 6.3 76,188

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.4 255,878

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Dublör 6.2 56,754

Ben, Robot
2004 Aksiyon Dublör 7.1 420,004
2000 Biyografi Oyuncu 6.2 525
1997 Aksiyon Oyuncu 4.5 930
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,261) The Defenders (5,399) Rick and Morty (3,484) The Strain (2,238) Suits (1,798) The Sinner (1,539) Mr. Mercedes (1,301) Fargo (1,068) Breaking Bad (925) Vikings (810)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017