Giriş Kayıt
Everett Wong

Everett Wong


Sesler, Oyuncu

Everett Wong, sesler, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Sesler 7.6 513

Kim Bu Jackson Pollock?
2006 Belgesel Sesler 7.1 1,033
1995 Komedi Oyuncu 6.1 175

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi Oyuncu 5.3 19,482
1983 Belgesel Sesler 8.7 884
1968 Belgesel Sesler 7.6 2,146
Film Altyazıları
Black Panther (2,702) Cargo (2,359) Red Sparrow (2,162) Game Night (1,578) True Crimes (1,326) Deadpool (1,163) Avengers: Infinity War (889) Annihilation (838) L'insulte (833) Den of Thieves (825)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,250) Supernatural (6,296) La casa de papel (4,142) Gotham (3,089) Arrow (3,076) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,025) The 100 (2,993) 13 Reasons Why (2,843) The Flash (2,342) Lucifer (1,865)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018