Giriş Kayıt
Everett Wong

Everett Wong


Sesler, Oyuncu

Everett Wong, sesler, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Sesler 7.6 513

Kim Bu Jackson Pollock?
2006 Belgesel Sesler 7.1 1,033
1995 Komedi Oyuncu 6.1 175

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi Oyuncu 5.3 18,791
1983 Belgesel Sesler 8.7 884
1968 Belgesel Sesler 7.6 2,146
Film Altyazıları
The Foreigner (7,296) The Mountain Between Us (5,184) Flatliners (4,821) Stronger (3,431) Beyond Skyline (3,244) Dunkirk (3,211) American Made (2,159) Kingsman: The Golden Circle (1,948) It (1,667) Victoria & Abdul (1,425)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,163) Mr. Robot (6,443) Game of Thrones (3,379) Shameless (2,823) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,635) Peaky Blinders (2,175) The Big Bang Theory (1,900) Manhunt: Unabomber (1,889) Stranger Things (1,303) Lucifer (1,298)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017