Giriş Kayıt
Jimmy Wong Ga Lok

Jimmy Wong Ga Lok


Oyuncu

Jimmy Wong Ga Lok, oyuncu. (2012) Blood Money (2012), (2000) Cheong wong (2000), (2004) Gung ju fuk sau gei (2004), (2003) Hak bak sam lam (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jianuo Huang | Gar-Lok Wong | Jimmy Wong | Ka-Nok
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Oyuncu 5.5 967
2007 Gerilim Oyuncu 4.1 192
2005 Aksiyon Oyuncu 5.2 87

Colour of the Loyalty
2005 Suç Oyuncu 6.6 121
2004 Dram Oyuncu 7.0 603
2003 Aksiyon Oyuncu 6.6 538
2000 Dram Oyuncu    
2000 Aksiyon Oyuncu 6.8 663
2000 Aksiyon Oyuncu 4.4 59
1999 Suç Oyuncu 6.3 296
1998 Aksiyon Oyuncu 5.6 281
1998 Dram Oyuncu 6.6 340
1998 Komedi Oyuncu 4.4 23
1996 Aksiyon Oyuncu 6.2 189
1985 Komedi Oyuncu 6.6 58
Film Altyazıları
Passengers (7,726) Doctor Strange (3,840) Assassin's Creed (3,765) Arrival (2,644) xXx: Return of Xander Cage (2,560) Allied (2,527) Moana (1,714) Forushande (1,502) Hacksaw Ridge (1,501) Split (1,411)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,334) Supernatural (7,892) Legion (7,865) Arrow (5,759) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Black Sails (3,660) Taboo (3,588) Vikings (3,582) Suits (3,225) The Expanse (3,013)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017