Giriş Kayıt
Rikard Wolff

Rikard Wolff (59)


Oyuncu

Rikard Wolff, 08 Nisan 1958 Farsta, Stockholms län, İsveç doğumlu oyuncu. Änglagård (1992), Änglagård - Andra sommaren (1994), (1998) Güneşin Altında (1998), (2015) En underbar jävla jul (2015) gibi yapımlarla biliniyor.17 Kasım 2017 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Nisan 1958
Ölüm Tarihi: 17 Kasım 2017
Doğum Yeri: Farsta, Stockholms län, İsveç
Diğer Bir İsmi: Richard Wolff | Rickard Wolff
Burcu: Koç
Boyu: 1.90 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 57 Komedi Oyuncu 5.6 1,100
2009 51 Komedi Oyuncu 4.1 170
2008 50 Dram Oyuncu 2.5 449

Sevimli Gemi
2007 49 Animasyon Oyuncu 6.0 134
2001 43 Biyografi Oyuncu 6.3 368
2000 42 Belgesel Oyuncu 7.0 284

Güneşin Altında
1998 40 Dram Oyuncu 6.9 1,935
1994 36 Komedi Oyuncu 5.2 1,569
1994 36 Biyografi Oyuncu 5.5 189
1992 News Oyuncu 4.6 255
1992 34 Komedi Oyuncu 6.4 3,359

Öküz
1991 33 Dram Oyuncu 7.2 532
1990 32 Oyuncu 2.1 8
1988 30 Suç Oyuncu    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,327) Stronger (5,603) The Foreigner (5,568) Flatliners (4,173) Dunkirk (3,304) Beyond Skyline (2,578) American Made (2,198) Kingsman: The Golden Circle (1,898) Loving Vincent (1,769) It (1,746)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017