Giriş Kayıt
Hans Wolff

Hans Wolff (67)


Editör, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Hans Wolff, 02 Ekim 1911 Berlin, Almanya doğumlu editör, yönetmen asistanı, yapımcı. Der Hofrat Geiger (1947) yapımıyla biliniyor.01 Haziran 1979 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 02 Ekim 1911
Ölüm Tarihi: 01 Haziran 1979
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1959 48 Dram Yapımcı 7.8 5,466
1949 38 Biyografi Editör
Yönetmen Asistanı
7.2 42
1943 32 Komedi Editör
Yönetmen Asistanı
6.8 20
1942 31 Komedi Editör
Yönetmen Asistanı
7.0 80
1936 25 Dram Editör 6.8 52
1936 25 Komedi Editör 7.0 76
Dizi Altyazıları
Fargo (6,029) Arrow (5,508) American Gods (4,953) The Flash (4,676) The 100 (4,140) 12 Monkeys (3,322) Better Call Saul (3,139) Supernatural (2,820) The Blacklist (2,790) Game of Thrones (2,741)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017