Giriş Kayıt
Herbert Wise

Herbert Wise (90)


Yönetmen

Herbert Weisz, 31 Ağustos 1924 Vienna, Avusturya doğumlu yönetmen. Siyahlı Kadın (1989) yapımıyla biliniyor.05 Ağustos 2015 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Herbert Weisz
Doğum Tarihi: 31 Ağustos 1924
Ölüm Tarihi: 05 Ağustos 2015
Doğum Yeri: Vienna, Avusturya
Diğer Bir İsmi: Herbert Weisz | Herbie Wise
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Macera Yönetmen 8.4 13,741
1996 Suç Yönetmen    
1992 Macera Yönetmen 7.9 203
1992 Suç Yönetmen    
1992 Aksiyon Yönetmen    

Siyahlı Kadın
1989 65 Korku Yönetmen    
1987 Suç Yönetmen 8.1 6,923
1986 62 Dram Yönetmen    
1984 Suç Yönetmen 6.6 2,066
1983 Dram Yönetmen    
1979 55 Dram Yönetmen    

Ben Claudius
1976 Dram Yönetmen 9.0 10,645
1970 Dram Yönetmen 7.7 150
1964 Dram Yönetmen 8.2 20
Film Altyazıları
Live by Night (9,461) Why Him? (6,566) Rogue One (3,342) Resident Evil: The Final Chapter (3,304) Patriots Day (2,368) Assassin's Creed (2,082) Hidden Figures (1,991) Paterson (1,293) Split (1,232) Allied (946)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,021) Black Sails (4,157) Into the Badlands (3,213) Legion (2,365) The 100 (2,121) Vikings (1,790) Taken (1,534) The Originals (1,451) Designated Survivor (1,441) Game of Thrones (1,374)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017