Giriş Kayıt
Peter Winther

Peter Winther


Yapımcı, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Peter Winther, yapımcı, yönetmen, yönetmen asistanı. Dragon Age: Redemption (2011), Kurtuluş Günü (1996), (2000) Vatansever (2000), (1994) Yıldız Geçidi (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.5 287
2016 Korku Yapımcı 3.4 421
2015 Aksiyon Senarist
Yönetmen
4.0 288
2013 Fantastik Yönetmen    
2011 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
6.4 741
2008 Aksiyon Yönetmen 7.9 36,346

Dünyanın Zirvesine Yolculuk
2006 Dram Yönetmen    

Efsane Avcısı
2004 Aksiyon Yönetmen    

Sekiz Bacaklı Canavarlar
2002 Aksiyon Yapımcı 5.4 45,522

Vatansever
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yapımcı
7.1 217,581
1998 Aksiyon Yapımcı 5.3 157,628

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Yapımcı 6.9 452,651

Korsan
1995 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 22,032

Yıldız Geçidi
1994 Aksiyon Yapımcı 7.1 154,207

Evrenin Askerleri
1992 Aksiyon Çeşitli 6.0 71,547
1988 Dram Çeşitli 5.9 1,308
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017