Giriş Kayıt
Peter Winther

Peter Winther


Yapımcı, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Peter Winther, yapımcı, yönetmen, yönetmen asistanı. Dragon Age: Redemption (2011), Kurtuluş Günü (1996), (2000) Vatansever (2000), (1994) Yıldız Geçidi (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Yapımcı 3.4 421
2015 Aksiyon Senarist
Yönetmen
4.0 288
2013 Fantastik Yönetmen    
2011 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
6.4 741
2008 Aksiyon Yönetmen 7.9 36,126

Dünyanın Zirvesine Yolculuk
2006 Dram Yönetmen    

Efsane Avcısı
2004 Aksiyon Yönetmen    

Sekiz Bacaklı Canavarlar
2002 Aksiyon Yapımcı 5.4 45,208

Vatansever
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yapımcı
7.1 216,014
1998 Aksiyon Yapımcı 5.3 156,771

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Yapımcı 6.9 449,053

Korsan
1995 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 21,903

Yıldız Geçidi
1994 Aksiyon Yapımcı 7.1 153,373

Evrenin Askerleri
1992 Aksiyon Çeşitli 6.0 71,070
1988 Dram Çeşitli 5.9 1,308
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017