Giriş Kayıt
Time Winters

Time Winters (62)


Oyuncu

Time Winters, 03 Şubat 1956 Lebanon, Oregon, ABD doğumlu oyuncu. Falcı (1996), (1990) Gremlinler 2 (1990), (1992) Şifreciler (1992), (1995) Küçük Prenses (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Şubat 1956
Doğum Yeri: Lebanon, Oregon, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.74 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 60 Korku Oyuncu 6.1 7
2015 59 Korku Oyuncu 5.3 558
2015 59 Komedi Oyuncu 7.9 41
2014 Macera Oyuncu 7.4 902
2013 57 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 57 Macera Oyuncu 5.3 238

Utanmaz
2011 Komedi Oyuncu 8.7 149,138
2010 54 Biyografi Oyuncu 6.6 42,563
2010 54 Korku Oyuncu 4.5 245
2009 53 Tarihi Oyuncu 2.7 685
2009 53 Korku Oyuncu 5.0 1,927
2009 53 Aile Oyuncu    
2009 53 Western Oyuncu    
2009 53 Korku Oyuncu 5.4 111
2007 51 Korku Oyuncu    
2005 49 Dram Oyuncu 5.8 539

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 127,087
2003 Dram Oyuncu 8.5 38,449

Hırs Oyunu
1998 42 Dram Oyuncu 5.8 98
1997 Aksiyon Oyuncu 4.4 654
1996 40 Macera Oyuncu 6.3 408

Falcı
1996 40 Korku Oyuncu 5.7 23,293
1996 Aksiyon Oyuncu 6.9 154

Küçük Prenses
1995 39 Dram Oyuncu 7.7 27,752

İlk Canilik
1995 39 Dram Oyuncu 7.3 23,437
1994 Aksiyon Oyuncu 8.3 24,654

Şifreciler
1992 36 Komedi Oyuncu 7.1 47,174
1992 Suç Oyuncu 7.8 3,349

Davetsiz Misafirler
1992 36 Biyografi Oyuncu 6.5 1,060

Zehirli Sarmaşık
1992 36 Dram Oyuncu 5.4 15,208
1992 36 Gizem Oyuncu 6.6 1,973
1991 35 Komedi Oyuncu 6.1 28,813

Hayat Savunmaya Değer
1991 35 Komedi Oyuncu 7.3 14,468

L.a. Hikayesi
1991 35 Komedi Oyuncu 6.7 26,786

Gremlinler 2
1990 34 Komedi Oyuncu 6.3 78,795

Macgyver 1
1985 Aksiyon Oyuncu 7.7 31,024

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 14,749
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018