Giriş Kayıt
Time Winters

Time Winters (62)


Oyuncu

Time Winters, 03 Şubat 1956 Lebanon, Oregon, ABD doğumlu oyuncu. Falcı (1996), (1990) Gremlinler 2 (1990), (1992) Şifreciler (1992), (1995) Küçük Prenses (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Şubat 1956
Doğum Yeri: Lebanon, Oregon, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.74 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 60 Korku Oyuncu 6.1 7
2015 59 Korku Oyuncu 5.3 558
2015 59 Komedi Oyuncu 7.9 41
2014 Macera Oyuncu 7.4 902
2013 57 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 57 Macera Oyuncu 5.3 238

Utanmaz
2011 Komedi Oyuncu 8.7 141,791
2010 54 Biyografi Oyuncu 6.6 42,093
2010 54 Korku Oyuncu 4.5 245
2009 53 Tarihi Oyuncu 2.7 685
2009 53 Korku Oyuncu 5.0 1,927
2009 53 Aile Oyuncu    
2009 53 Western Oyuncu    
2009 53 Korku Oyuncu 5.4 111
2007 51 Korku Oyuncu    
2005 49 Dram Oyuncu 5.8 539

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 124,115
2003 Dram Oyuncu 8.5 37,797

Hırs Oyunu
1998 42 Dram Oyuncu 5.8 98
1997 Aksiyon Oyuncu 4.4 654
1996 40 Macera Oyuncu 6.3 408

Falcı
1996 40 Korku Oyuncu 5.7 22,835

Küçük Prenses
1995 39 Dram Oyuncu 7.7 27,340

İlk Canilik
1995 39 Dram Oyuncu 7.3 23,437
1994 Aksiyon Oyuncu 8.3 24,249

Şifreciler
1992 36 Komedi Oyuncu 7.1 46,609
1992 Suç Oyuncu 7.8 3,244

Davetsiz Misafirler
1992 36 Biyografi Oyuncu 6.5 1,060

Zehirli Sarmaşık
1992 36 Dram Oyuncu 5.4 14,948
1992 36 Gizem Oyuncu 6.6 1,973
1991 35 Komedi Oyuncu 6.1 28,176

Hayat Savunmaya Değer
1991 35 Komedi Oyuncu 7.3 14,468

L.a. Hikayesi
1991 35 Komedi Oyuncu 6.7 26,314

Gremlinler 2
1990 34 Komedi Oyuncu 6.3 77,301

Macgyver 1
1985 Aksiyon Oyuncu 7.7 30,480

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 14,445
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (18,305) Blade Runner 2049 (3,964) Jigsaw (2,988) Geostorm (2,748) Last Flag Flying (2,602) The Man from Earth: Holocene (2,582) Dunkirk (1,408) The Open House (1,403) The Foreigner (1,188) It (1,169)
Dizi Altyazıları
Vikings (17,799) Black Mirror (6,518) Shameless (5,252) Supernatural (5,141) The Big Bang Theory (4,579) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,014) Star Trek: Discovery (2,885) The Blacklist (2,518) The X Files (2,146) The Flash (2,131)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018