Giriş Kayıt
Time Winters

Time Winters (61)


Oyuncu

Time Winters, 03 Şubat 1956 Lebanon, Oregon, ABD doğumlu oyuncu. Falcı (1996), (1990) Gremlinler 2 (1990), (1992) Şifreciler (1992), (1995) Küçük Prenses (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Şubat 1956
Doğum Yeri: Lebanon, Oregon, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.74 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 60 Korku Oyuncu 6.1 7
2015 59 Korku Oyuncu 5.3 558
2015 59 Komedi Oyuncu 7.9 41
2014 Macera Oyuncu 7.4 902
2013 57 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 57 Macera Oyuncu 5.3 238

Utanmaz
2011 Komedi Oyuncu 8.7 130,332
2010 54 Biyografi Oyuncu 6.6 41,379
2010 54 Korku Oyuncu 4.5 245
2009 53 Tarihi Oyuncu 2.7 685
2009 53 Korku Oyuncu 5.0 1,927
2009 53 Aile Oyuncu    
2009 53 Western Oyuncu    
2009 53 Korku Oyuncu 5.4 111
2007 51 Korku Oyuncu    
2005 49 Dram Oyuncu 5.8 539
2005 Suç Oyuncu 8.1 120,022
2003 Dram Oyuncu 8.5 36,764

Hırs Oyunu
1998 42 Dram Oyuncu 5.8 98
1997 Aksiyon Oyuncu 4.4 654
1996 40 Macera Oyuncu 6.3 408

Falcı
1996 40 Korku Oyuncu 5.7 21,859

Küçük Prenses
1995 39 Dram Oyuncu 7.7 26,781

İlk Canilik
1995 39 Dram Oyuncu 7.3 22,694
1994 Aksiyon Oyuncu 8.3 23,746

Şifreciler
1992 36 Komedi Oyuncu 7.1 45,898
1992 Suç Oyuncu 7.8 3,216

Davetsiz Misafirler
1992 36 Biyografi Oyuncu    

Zehirli Sarmaşık
1992 36 Dram Oyuncu 5.4 14,663
1992 36 Gizem Oyuncu 6.6 1,973
1991 35 Komedi Oyuncu 6.1 27,537

Hayat Savunmaya Değer
1991 35 Komedi Oyuncu 7.3 14,239

L.a. Hikayesi
1991 35 Komedi Oyuncu 6.7 25,554

Gremlinler 2
1990 34 Komedi Oyuncu 6.3 74,675

Macgyver 1
1985 Aksiyon Oyuncu 7.7 29,719

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 13,989
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017