Giriş Kayıt
Scott William Winters

Scott William Winters (51)


Oyuncu

Scott William Winters, 05 Ağustos 1965 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Can Dostum (1997) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1965
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Scott Williams | Scott Winters
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 49 Dram Oyuncu 5.6 207
2013 Suç Oyuncu 8.3 54,323
2011 46 Komedi Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 7.9 4,517

New York'ta Beş Minare
2010 45 Dram Oyuncu 6.0 12,555
2010 45 Aksiyon Oyuncu 2.5 199
2006 Suç Oyuncu 8.8 528,979

Sessiz Ve Derinden
2001 36 Komedi Oyuncu 6.9 132,538
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 153,881
1999 Suç Oyuncu 8.1 56,285
1997 Suç Oyuncu 8.8 71,157

Can Dostum
1997 32 Dram Oyuncu 8.3 651,231

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 31 Biyografi Oyuncu 7.3 74,756
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,340
1993 Suç Oyuncu 8.6 9,175
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017