Giriş Kayıt
Scott William Winters

Scott William Winters (51)


Oyuncu

Scott William Winters, 05 Ağustos 1965 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Can Dostum (1997) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1965
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Scott Williams | Scott Winters
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 49 Dram Oyuncu 5.6 207
2013 Suç Oyuncu 8.3 51,846
2011 46 Komedi Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 7.9 4,414

New York'ta Beş Minare
2010 45 Dram Oyuncu 6.0 12,437
2010 45 Aksiyon Oyuncu 2.5 199
2006 Suç Oyuncu 8.8 522,016

Sessiz Ve Derinden
2001 36 Komedi Oyuncu 6.9 131,636
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 152,161
1999 Suç Oyuncu 8.1 55,491

Oz 1
1997 Suç Oyuncu 8.8 70,243

Can Dostum
1997 32 Dram Oyuncu 8.3 640,381

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 31 Biyografi Oyuncu 7.3 74,083
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,238
1993 Suç Oyuncu 8.6 9,069
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,675) Doctor Strange (6,989) Allied (6,542) Moana (4,964) John Wick: Chapter 2 (4,725) Lion (3,613) Arrival (3,301) Forushande (3,126) Hacksaw Ridge (2,324) Split (2,322)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,628) Supernatural (4,792) The Expanse (4,390) Vikings (4,381) Suits (3,740) The Big Bang Theory (2,620) Sherlock (2,595) Arrow (2,111) Blindspot (2,077) Legion (2,049)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017