Giriş Kayıt
Gary Winter

Gary Winter


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Editör, Editör

Gary Winter, yapımcı, yapım yöneticisi, editör, editör. Galactica 1980 (1980), (1983) A Takımı (1983), (1978) Battlestar Galactica (1978), (1981) The Greatest American Hero (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gary B. Winter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Editör 7.4 205

Poker Evi
2008 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 4,081

Köpeğim Skip
2000 Dram Editör 7.0 17,253
1994 Macera Editorial Department 8.5 172
1992 Aksiyon Yönetmen 6.1 3,439
1990 Dram Editorial Department    
1990 Suç Yapım Yöneticisi    

Büyük Tuzak
1987 Suç Yapım Yöneticisi 7.9 1,549

21. Cadde
1987 Suç Yapım Yöneticisi
Editorial Department
7.3 9,135
1983 Macera Yapımcı    

A Takımı
1983 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
Editorial Department
7.6 27,706
1981 Bilim-Kurgu Yapımcı    
1981 Macera Yapım Yöneticisi
Yapımcı
Editorial Department
7.4 3,292
1980 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.5 2,233
1978 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.1 11,027
1976 Dram Yapımcı 7.3 3,802
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017