Giriş Kayıt
Gary Winter

Gary Winter


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Editör, Editör

Gary Winter, yapımcı, yapım yöneticisi, editör, editör. Galactica 1980 (1980), (1983) A Takımı (1983), (1978) Battlestar Galactica (1978), (1981) The Greatest American Hero (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gary B. Winter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Editör 7.4 205

Poker Evi
2008 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 4,471

Köpeğim Skip
2000 Dram Editör 7.0 17,253
1994 Macera Editorial Department 8.5 172
1992 Aksiyon Yönetmen 6.1 3,602
1990 Dram Editorial Department    
1990 Suç Yapım Yöneticisi    

Büyük Tuzak
1987 Suç Yapım Yöneticisi 7.9 1,587

21. Cadde
1987 Suç Yapım Yöneticisi
Editorial Department
7.3 9,395
1983 Macera Yapımcı    

A Takımı
1983 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
Editorial Department
7.6 28,933
1981 Bilim-Kurgu Yapımcı    
1981 Macera Yapım Yöneticisi
Yapımcı
Editorial Department
7.4 3,510
1980 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.5 2,681
1978 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.1 11,529
1976 Dram Yapımcı 7.3 4,067
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,613) Hostiles (2,837) Den of Thieves (2,793) Maze Runner: The Death Cure (2,277) 12 Strong (2,162) Wildling (1,793) Peter Rabbit (1,098) The Commuter (1,067) Submergence (989) Winchester (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,799) The Terror (3,517) The Flash (2,874) Legion (2,811) The Crossing (2,287) Supernatural (1,689) Vikings (1,432) The Expanse (1,398) The Big Bang Theory (1,215) Fear the Walking Dead (1,045)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018