Giriş Kayıt
Ray Winstone

Ray Winstone (60)


Oyuncu, Yapımcı

Raymond Andrew Winstone, 19 Şubat 1957 Hackney, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı. Nuh: Büyük Tufan (2014), İntikam Peşinde (2010), Seksi Hayvan (2000), Point Break (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Raymond Andrew Winstone
Doğum Tarihi: 19 Şubat 1957
Doğum Yeri: Hackney, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Ray Winston | Raymond Winstone
Burcu: Balık
Boyu: 1.78 m
8.0 (10 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 60 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,318
2016 Suç Oyuncu 7.0 373
2015 58 Aksiyon Oyuncu 5.3 47,573
2015 58 Dram Oyuncu 5.7 5,283
2015 58 Komedi Oyuncu 6.3 3,527
2015 58 Aksiyon Oyuncu 5.8 32,724
2015 Dram Oyuncu 6.1 1,215
2015 Dram Oyuncu 6.7 114

Dünyada 20.000 Gün
2014 57 Belgesel Oyuncu 7.5 8,188

Nuh: Büyük Tufan
2014 57 Aksiyon Oyuncu 5.8 214,959
2014 57 Suç Oyuncu 3.1 619
2013 Dram Oyuncu 5.4 379
2012 55 Dram Oyuncu 5.6 506

Çevik Kuvvet
2012 55 Aksiyon Oyuncu 6.1 17,268

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 55 Aksiyon Oyuncu 6.1 244,456
2012 55 Korku Yapımcı
Oyuncu
4.6 746
2011 54 Dram Oyuncu 5.2 525
2011 54 Macera Oyuncu 7.5 265,924
2011 54 Animasyon Oyuncu 7.2 199,768
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 579
2011 Dram Oyuncu 7.6 5,682
2010 53 Dram Oyuncu 6.1 36,454

Londra Bulvarı
2010 53 Suç Oyuncu 6.2 41,846
2010 53 Belgesel Oyuncu 6.2 118
2010 53 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,191

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 53 Macera Oyuncu 5.9 153,211

İntikam Peşinde
2010 53 Suç Oyuncu 6.6 80,235
2010 53 Biyografi Oyuncu 6.6 3,531
2010 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,138
2009 52 Suç Oyuncu
Yapımcı
5.8 5,898
2009 52 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.5 61
2009 52 Aksiyon Oyuncu 3.8 5,762
2008 51 Dram Oyuncu    

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 51 Aksiyon Oyuncu 6.2 361,085

Altın Şans
2008 51 Macera Oyuncu 5.7 64,435

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 50 Animasyon Oyuncu 6.2 148,766
2007 Aksiyon Oyuncu 5.4 200

Hirsiz
2006 49 Dram Oyuncu 6.5 20,080

Köstebek
2006 49 Suç Oyuncu 8.5 970,553
2006 49 Suç Yapımcı
Oyuncu
   

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 48 Macera Oyuncu 6.9 312,975
2005 Suç Oyuncu 7.6 392
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Kanlı Teklif
2005 48 Suç Oyuncu 7.4 45,082

Doogal'ın Sihirli Yolculuğu
2005 48 Animasyon Oyuncu 5.3 2,377

Kral Arthur
2004 47 Aksiyon Oyuncu 6.3 144,780
2004 47 Dram Yapımcı
Oyuncu
   

Soğuk Dağ
2003 46 Dram Oyuncu 7.2 124,967
2003 46 Biyografi Oyuncu 7.3 1,891

Ripley'in Cinayetleri
2002 45 Suç Oyuncu 6.7 15,146
2002 Komedi Oyuncu 8.7 91,519
2002 Komedi Oyuncu    

Son Dilek
2001 44 Dram Oyuncu 7.0 5,039

Seksi Hayvan
2000 43 Suç Oyuncu 7.3 46,579
2000 43 Komedi Oyuncu 6.6 3,055
2000 43 Komedi Oyuncu 6.5 4,356
1999 42 Dram Oyuncu 6.4 1,134
1999 42 Dram Oyuncu 5.9 437
1999 42 Komedi Oyuncu 6.6 1,859

Savaş Alanı
1999 42 Dram Oyuncu 7.4 8,204
1997 40 Suç Oyuncu 6.8 3,616
1997 40 Dram Oyuncu 7.4 7,155

Minik Kuş, Minik Kuş
1994 37 Dram Oyuncu 7.5 2,399
1991 Dram Oyuncu    
1986 Aksiyon Oyuncu    
1985 28 Dram Oyuncu 6.0 57
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,194
1982 25 Komedi Oyuncu 6.9 1,812
1979 Macera Oyuncu 7.8 1,335
1979 22 Suç Oyuncu 7.6 7,382
1979 22 Suç Oyuncu 7.3 14,191
1977 20 Suç Oyuncu 7.8 1,361
1976 Dram Oyuncu 6.2 6
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017