Giriş Kayıt
Charles Winkler

Charles Winkler


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Charles Winkler, oyuncu, yapımcı, yönetmen, yönetmen asistanı. Rocky Marciano (1999) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapımcı    

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Yapımcı 7.6 197,365

Ölümcül Takip
2015 Aksiyon Yapımcı 5.6 26,354
2009 Suç Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
   
2006 Dram Yönetmen Asistanı
Yapımcı
7.2 180,260

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen Asistanı
5.6 9,654
2006 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
   
2004 Biyografi Yapımcı
Yönetmen Asistanı
6.6 9,915

Yeni Bir Yaşam
2001 Dram Oyuncu 7.5 40,985
1999 Biyografi Yönetmen
Senarist
   

İlk Görüşte Aşk
1999 Dram Oyuncu 5.9 11,346
1996 Komedi Yönetmen
Oyuncu
Senarist
2.6 167

İnternet'te Av
1995 Aksiyon Oyuncu 5.9 53,501
1991 Komedi Oyuncu 5.5 1,600
1990 Korku Yönetmen
Senarist
5.4 497

Zafere Kaçış
1981 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Çeşitli
6.6 23,677

Kızgın Boğa
1980 Biyografi Çeşitli 8.2 272,218

Rocky 2
1979 Dram Oyuncu 7.2 159,904

Eve Gelen Atlı
1978 Dram Çeşitli 6.2 1,698
1977 Dram Çeşitli 6.7 15,343
Dizi Altyazıları
Westworld (6,161) The Expanse (3,219) The 100 (2,866) La casa de papel (2,156) Colony (1,899) The Crossing (1,652) Luke Cage (1,526) Genius (1,383) 12 Monkeys (1,200) Vikings (1,155)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018