Giriş Kayıt
Mark Wingett

Mark Wingett (56)


Oyuncu

Mark Wingett, 01 Ocak 1961 Melton Mowbray, Leicestershire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Çılgın Kalabalıktan Uzak (2015), Quadrophenia (1979), Dom Hemingway (2013), Yeşil Sokak Holiganları 3: Asla Pes Etme (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1961
Doğum Yeri: Melton Mowbray, Leicestershire, İngiltere, Birleşik Krallık
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 55 Gerilim Oyuncu 2.3 104

Çılgın Kalabalıktan Uzak
2015 54 Dram Oyuncu 7.1 34,626

Bay Turner
2014 53 Biyografi Oyuncu 6.8 20,077
2014 53 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,804
2013 52 Komedi Oyuncu 6.2 22,563

Yeşil Sokak Holiganları 3: Asla Pes Etme
2013 52 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,834
2013 52 Aksiyon Oyuncu 5.7 587

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 51 Aksiyon Oyuncu 6.1 240,557
2012 51 Komedi Oyuncu 2.5 630
2011 50 Aksiyon Oyuncu 4.1 2,185

Davetsiz Misafirler
2011 50 Fantastik Oyuncu 5.4 18,335
2009 Dram Oyuncu 6.8 60
2008 Belgesel Oyuncu    
2008 47 Dram Oyuncu 6.2 15,006
2008 47 Korku Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 6.3 2,799
1995 Dram Oyuncu 5.1 3,330
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,233
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,116
1982 Dram Oyuncu 6.7 489
1979 18 Suç Oyuncu 7.3 13,687
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017