Giriş Kayıt
Mark Wingett

Mark Wingett (57)


Oyuncu

Mark Wingett, 01 Ocak 1961 Melton Mowbray, Leicestershire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Çılgın Kalabalıktan Uzak (2015), Quadrophenia (1979), Dom Hemingway (2013), Yeşil Sokak Holiganları 3: Asla Pes Etme (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1961
Doğum Yeri: Melton Mowbray, Leicestershire, İngiltere, Birleşik Krallık
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 57 Dram Oyuncu    
2016 55 Gerilim Oyuncu 2.3 104

Çılgın Kalabalıktan Uzak
2015 54 Dram Oyuncu 7.1 37,471

Bay Turner
2014 53 Biyografi Oyuncu 6.8 21,043
2014 53 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,804
2013 52 Komedi Oyuncu 6.2 23,397

Yeşil Sokak Holiganları 3: Asla Pes Etme
2013 52 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,834
2013 52 Aksiyon Oyuncu 6.0 882

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 51 Aksiyon Oyuncu 6.1 247,027
2012 51 Komedi Oyuncu 2.5 630
2011 50 Aksiyon Oyuncu 4.1 2,185

Davetsiz Misafirler
2011 50 Fantastik Oyuncu 5.4 18,722
2009 Dram Oyuncu 6.8 60
2008 Belgesel Oyuncu    
2008 47 Dram Oyuncu 6.2 15,006
2008 47 Korku Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 6.3 2,799
1995 Dram Oyuncu 5.1 3,436
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,476
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,245
1982 Dram Oyuncu 6.7 489
1979 18 Suç Oyuncu 7.3 14,191
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018