Giriş Kayıt
Jeff Wincott

Jeff Wincott (60)


Oyuncu, Yapımcı, Dublör

Jeffrey Howard Piero Wincott, 08 Mayıs 1956 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı, dublör. The Night Of (2016) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jeffrey Howard Piero Wincott
Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1956
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Jeffrey H. Wincott | Jeffrey Wincott
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 8.7 50,350
2015 Suç Oyuncu 6.7 1,254

Durdurulamaz
2010 54 Aksiyon Oyuncu 6.8 154,522
2010 Suç Oyuncu 7.5 22,563
2008 52 Dram Oyuncu 6.0 694
2008 52 Dram Oyuncu 2.7 115

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 190,900

İstila
2007 51 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.9 66,038

Özel Tim
2003 47 Aksiyon Oyuncu 6.0 122,059
2003 47 Gerilim Oyuncu 4.2 511
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 151,139
1999 43 Aksiyon Oyuncu    

Gizem Avcısı
1999 Fantastik Oyuncu 6.5 4,434
1998 42 Aksiyon Oyuncu    
1997 41 Aksiyon Oyuncu 2.5 230
1995 39 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
4.0 149

Kanuna Karşı
1993 37 Aksiyon Oyuncu 5.4 171
1986 30 Biyografi Oyuncu 5.4 866

Ateş Savaşı
1981 25 Macera Dublör 7.4 16,801

Kanlı Gece
1980 24 Korku Oyuncu 5.4 10,603
1979 Macera Oyuncu 7.8 647
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017