Giriş Kayıt
Isidor Wimmer

Isidor Wimmer


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Isidor Wimmer, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, set dekoratörü. Kalpazanlar (2007), En İyi Düşmanım (2011), Die Siebtelbauern (1998), Jud Süss - Film ohne Gewissen (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Isi Wimmer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Yapım Tasarımcısı 6.8 135
2014 Dram Yapım Tasarımcısı    

Nefes
2011 Dram Sanat Bölümü 7.0 2,296

En İyi Düşmanım
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 1,225
2010 Biyografi Yapım Tasarımcısı 5.9 833

Lilli Ve Sihirli Kitabı
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.2 359

Kalpazanlar
2007 Suç Sanat Bölümü
Yapım Tasarımcısı
7.6 37,279
2004 Komedi Set Dekoratörü 6.5 1,194
2004 Suç Sanat Bölümü
Yapım Tasarımcısı
   
1998 Dram Yapım Tasarımcısı 7.3 1,038
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,739) Rogue One (5,571) Split (4,180) Assassin's Creed (3,067) Hidden Figures (2,645) Paterson (2,473) Brimstone (2,410) Patriots Day (1,658) The Institute (1,594) The Great Wall (1,394)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,423) Legion (7,868) Arrow (4,653) Legends of Tomorrow (2,392) The Expanse (2,179) Into the Badlands (2,155) Vikings (2,010) The Blacklist (1,923) Black Sails (1,745) 24: Legacy (1,669)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017