Giriş Kayıt
Rod Wilson

Rod Wilson (35)


Makyaj

Rod Wilson, 11 Kasım 1934 Marchfield, Oregon, ABD doğumlu makyaj. Airwolf (1984), Fame (1982), East of Eden (1981), (1999) Amerikan Pastası (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Kasım 1934
Doğum Yeri: Marchfield, Oregon, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Amerikan Pastası
1999 Komedi Makyaj 7.0 332,825

Uzak Ufuklar
1992 Macera Makyaj 6.5 50,943
1986 Dram Makyaj    

Alacakaranlık Kuşağı
1985 Bilim-Kurgu Makyaj 7.8 7,032
1984 Biyografi Makyaj    
1984 Aksiyon Makyaj 6.8 7,291
1982 Dram Makyaj 6.9 2,296
1981 Dram Makyaj 7.5 567
1976 Western Makyaj    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017