Giriş Kayıt
Rod Wilson

Rod Wilson (35)


Makyaj

Rod Wilson, 11 Kasım 1934 Marchfield, Oregon, ABD doğumlu makyaj. Airwolf (1984), Fame (1982), (1999) Amerikan Pastası (1999), (1992) Uzak Ufuklar (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Kasım 1934
Doğum Yeri: Marchfield, Oregon, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Amerikan Pastası
1999 Komedi Makyaj 7.0 323,916

Uzak Ufuklar
1992 Macera Makyaj 6.5 49,328
1986 Dram Makyaj    
1985 Bilim-Kurgu Makyaj 7.8 6,566
1984 Biyografi Makyaj    
1984 Aksiyon Makyaj 6.8 6,854
1982 Dram Makyaj 6.9 2,193
1981 Dram Makyaj    
1976 Western Makyaj    
Film Altyazıları
Assassin's Creed (5,900) Passengers (5,806) Doctor Strange (4,324) Allied (3,093) Arrival (2,616) Split (2,537) xXx: Return of Xander Cage (2,382) Forushande (2,266) Moana (2,011) Lion (1,583)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,596) Legion (5,383) Arrow (4,987) Taboo (4,798) Supernatural (4,532) Vikings (3,971) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,432) Black Sails (3,396) Blindspot (3,302) Suits (3,287)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017