Giriş Kayıt
Rod Wilson

Rod Wilson (35)


Makyaj

Rod Wilson, 11 Kasım 1934 Marchfield, Oregon, ABD doğumlu makyaj. Airwolf (1984), Fame (1982), East of Eden (1981), (1999) Amerikan Pastası (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Kasım 1934
Doğum Yeri: Marchfield, Oregon, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Amerikan Pastası
1999 Komedi Makyaj 7.0 334,219

Uzak Ufuklar
1992 Macera Makyaj 6.5 51,216
1986 Dram Makyaj    

Alacakaranlık Kuşağı
1985 Bilim-Kurgu Makyaj 7.8 7,123
1984 Biyografi Makyaj    
1984 Aksiyon Makyaj 6.8 7,372
1982 Dram Makyaj 6.9 2,353
1981 Dram Makyaj 7.5 567
1976 Western Makyaj    
Film Altyazıları
The Foreigner (7,779) The Mountain Between Us (5,312) Flatliners (5,061) Stronger (3,503) Beyond Skyline (3,437) Dunkirk (3,296) American Made (2,230) Kingsman: The Golden Circle (1,995) It (1,788) Victoria & Abdul (1,573)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017