Giriş Kayıt
Lisle Wilson

Lisle Wilson (66)


Oyuncu

Lisle Astor Wilson Jr., 02 Eylül 1943 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu. Kız Kardeşler (1973) yapımıyla biliniyor.14 Mart 2010 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Lisle Astor Wilson Jr.
Doğum Tarihi: 02 Eylül 1943
Ölüm Tarihi: 14 Mart 2010
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 41 Komedi Oyuncu    

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,597

Beyaz Gölge
1981 Dram Oyuncu    

Eriyen Adam
1977 34 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.8 3,161
1977 Dram Oyuncu 7.3 1,214

Kız Kardeşler
1973 30 Korku Oyuncu 7.0 10,862
1970 27 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,214
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,340) Den of Thieves (3,079) Maze Runner: The Death Cure (2,817) Winchester (2,563) Hostiles (2,336) 12 Strong (1,840) A martfüi rém (1,765) The Commuter (1,362) Bleeding Steel (1,347) Submergence (1,195)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,685) Supernatural (4,758) Westworld (3,468) The Big Bang Theory (3,432) The Terror (2,886) Gotham (2,871) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,430) Arrow (2,397) The Flash (1,982) Krypton (1,702)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018