Giriş Kayıt
Don Wilson

Don Wilson (63)


Oyuncu, Yapımcı

Don Wilson, 10 Eylül 1954 Cocoa Beach, Florida, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Cyber Tracker (1994), After Death (Oltre la morte) (1989), (1989) The Siege of Firebase Gloria (1989), (2015) Akrep Kral 4: Güç Peşinde (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Eylül 1954
Doğum Yeri: Cocoa Beach, Florida, ABD
Diğer Bir İsmi: Don Wilson
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
6.3 (3 Oy)
  • Currently 126.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 3.1 108
2018 Aksiyon Oyuncu 7.1 7

Ölüm Savaşçısı
2017 63 Aksiyon Oyuncu 6.5 412
2017 63 Aksiyon Oyuncu 3.0 289
2016 62 Aksiyon Oyuncu 2.7 1,157
2016 62 Aksiyon Oyuncu 5.3 33
2016 62 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
   
2015 61 Aksiyon Oyuncu 4.3 263
2015 61 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
8.2 139

Akrep Kral 4: Güç Peşinde
2015 61 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,986
2012 58 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 64
2007 53 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
3.7 1,481

Dövüşçü
2004 50 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
2.4 490

Harvard Hırsızı
2002 48 Komedi Oyuncu 5.1 11,263
2002 48 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.4 5
1997 43 Aksiyon Oyuncu 3.2 381

Gece Avcısı
1996 42 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.2 424
1995 41 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
3.0 373
1995 41 Aksiyon Oyuncu    

Batman Daima
1995 41 Aksiyon Oyuncu 5.4 211,631
1995 41 Aksiyon Oyuncu 3.7 331
1994 40 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
3.5 788
1994 40 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.4 252
1994 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
5.5 290
1993 39 Aksiyon Oyuncu    
1991 37 Aksiyon Oyuncu 3.6 260

Kokain Harekatı: Delta Komandoları
1990 36 Aksiyon Oyuncu 4.7 5,510

Birşey Söyle
1989 35 Komedi Oyuncu 7.4 73,561
1989 35 Aksiyon Oyuncu 3.7 1,721

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 35 Biyografi Oyuncu 7.2 86,064
1989 35 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.8 374
1989 35 Aksiyon Oyuncu 7.1 2,107
1988 34 Aksiyon Oyuncu 4.4 78
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018