Giriş Kayıt
Anne Marie Wilson

Anne Marie Wilson (41)


Oyuncu, Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Anne Marie Wilson, 12 Ağustos 1976 Oakland, California, ABD doğumlu oyuncu, görsel efekt, sanat bölümü. Kutup Ekspresi (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1976
Doğum Yeri: Oakland, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Anne-Marie Wilson
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sakar Polis
2009 33 Aksiyon Çeşitli 5.2 89,828

Kartal Göz
2008 32 Aksiyon Çeşitli 6.6 159,225

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 31 Animasyon Oyuncu 6.2 148,852

Canavar Ev
2006 30 Animasyon Çeşitli 6.6 80,646
2005 29 Komedi Çeşitli 7.6 189,781
2005 29 Komedi Çeşitli 5.8 18,228

Aşk Gibi Bir Şey
2005 29 Komedi Çeşitli 6.6 61,392

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 29 Aksiyon Çeşitli 5.0 56,981

Göklerin Hakimi
2004 28 Biyografi Çeşitli 7.5 286,528

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 28 Macera Çeşitli 6.8 173,568

Kutup Ekspresi
2004 28 Animasyon Görsel Efekt
Çeşitli
6.6 135,876

Tesadüfler
2004 28 Komedi Çeşitli 6.7 58,570

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 28 Komedi Çeşitli 5.7 60,434

Üçkağıtçılar
2003 27 Komedi Çeşitli 7.3 112,540

Güneşin Gözyaşları
2003 27 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 99,951
2003 Dram Çeşitli 8.1 119

Savaşın Sonu
2001 25 Dram Editorial Department
Çeşitli
7.1 8,887
Dizi Altyazıları
Vikings (9,139) Supernatural (3,948) Mr. Robot (3,799) Game of Thrones (3,250) The Big Bang Theory (3,223) Gotham (2,996) Shameless (2,845) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,845) Arrow (2,770) The Flash (1,888)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017