Giriş Kayıt
Anne Marie Wilson

Anne Marie Wilson (41)


Editör, Oyuncu, Görsel Efekt

Anne Marie Wilson, 12 Ağustos 1976 Oakland, California, ABD doğumlu editör, oyuncu, görsel efekt. Kutup Ekspresi (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1976
Doğum Yeri: Oakland, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Anne-Marie Wilson
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sakar Polis
2009 33 Aksiyon Çeşitli 5.2 88,790

Kartal Göz
2008 32 Aksiyon Çeşitli 6.6 157,629

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 31 Animasyon Oyuncu 6.2 147,609

Canavar Ev
2006 30 Animasyon Çeşitli 6.6 78,575
2005 29 Komedi Çeşitli 7.6 187,131
2005 29 Komedi Çeşitli 5.8 18,174

Aşk Gibi Bir Şey
2005 29 Komedi Çeşitli 6.6 60,831

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 29 Aksiyon Çeşitli 5.0 55,772

Göklerin Hakimi
2004 28 Biyografi Çeşitli 7.5 282,408

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 28 Macera Çeşitli 6.8 171,484

Kutup Ekspresi
2004 28 Animasyon Görsel Efekt
Çeşitli
6.6 133,115

Tesadüfler
2004 28 Komedi Çeşitli 6.7 58,393

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 28 Komedi Çeşitli 5.7 59,200

Üçkağıtçılar
2003 27 Komedi Çeşitli 7.3 111,244

Güneşin Gözyaşları
2003 27 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 98,933
2003 Dram Çeşitli 8.1 119

Savaşın Sonu
2001 25 Dram Editorial Department
Çeşitli
7.1 8,887
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017