Giriş Kayıt
Anne Marie Wilson

Anne Marie Wilson (41)


Editör, Oyuncu, Görsel Efekt

Anne Marie Wilson, 12 Ağustos 1976 Oakland, California, ABD doğumlu editör, oyuncu, görsel efekt. Kutup Ekspresi (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1976
Doğum Yeri: Oakland, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Anne-Marie Wilson
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sakar Polis
2009 33 Aksiyon Çeşitli 5.2 90,690

Kartal Göz
2008 32 Aksiyon Çeşitli 6.6 160,423

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 31 Animasyon Oyuncu 6.2 149,847

Canavar Ev
2006 30 Animasyon Çeşitli 6.6 81,949
2005 29 Komedi Çeşitli 7.6 192,123
2005 29 Komedi Çeşitli 5.8 18,458

Aşk Gibi Bir Şey
2005 29 Komedi Çeşitli 6.6 61,872

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 29 Aksiyon Çeşitli 5.0 57,897

Göklerin Hakimi
2004 28 Biyografi Çeşitli 7.5 289,855

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 28 Macera Çeşitli 6.8 175,387

Kutup Ekspresi
2004 28 Animasyon Görsel Efekt
Çeşitli
6.6 141,352

Tesadüfler
2004 28 Komedi Çeşitli 6.7 58,570

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 28 Komedi Çeşitli 5.8 61,432

Üçkağıtçılar
2003 27 Komedi Çeşitli 7.3 113,489

Güneşin Gözyaşları
2003 27 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 100,730
2003 Dram Çeşitli 8.1 119

Savaşın Sonu
2001 25 Dram Editorial Department
Çeşitli
7.1 8,887
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018