Giriş Kayıt
Anne Marie Wilson

Anne Marie Wilson (40)


Editör, Sanat Bölümü, Oyuncu

Anne Marie Wilson, 12 Ağustos 1976 Oakland, California, ABD doğumlu editör, sanat bölümü, oyuncu. Kutup Ekspresi (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1976
Doğum Yeri: Oakland, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Anne-Marie Wilson
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sakar Polis
2009 33 Aksiyon Çeşitli 5.2 86,677

Kartal Göz
2008 32 Aksiyon Çeşitli 6.6 154,705

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 31 Animasyon Oyuncu 6.2 145,384

Canavar Ev
2006 30 Animasyon Çeşitli 6.6 75,391
2005 29 Komedi Çeşitli 7.6 182,282
2005 29 Komedi Çeşitli 5.8 17,863

Aşk Gibi Bir Şey
2005 29 Komedi Çeşitli 6.6 59,702

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 29 Aksiyon Çeşitli 5.0 53,592

Göklerin Hakimi
2004 28 Biyografi Çeşitli 7.5 274,825

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 28 Macera Çeşitli 6.8 167,136

Kutup Ekspresi
2004 28 Animasyon Görsel Efekt
Çeşitli
6.6 129,789

Tesadüfler
2004 28 Komedi Çeşitli 6.7 57,674

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 28 Komedi Çeşitli 5.7 56,779

Üçkağıtçılar
2003 27 Komedi Çeşitli 7.3 108,806

Güneşin Gözyaşları
2003 27 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 96,612
2003 Dram Çeşitli 8.1 119

Savaşın Sonu
2001 25 Dram Editorial Department
Çeşitli
7.1 8,887
Film Altyazıları
Passengers (6,370) Assassin's Creed (6,091) Doctor Strange (4,604) Allied (3,291) Arrival (2,801) Split (2,556) xXx: Return of Xander Cage (2,436) Forushande (2,365) Moana (2,116) Hacksaw Ridge (1,685)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,041) Legion (6,726) Supernatural (6,390) Arrow (5,440) Taboo (5,048) Vikings (4,203) Black Sails (3,655) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,611) Suits (3,564) Blindspot (3,414)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017