Giriş Kayıt
Anne Marie Wilson

Anne Marie Wilson (40)


Editör, Oyuncu, Görsel Efekt

Anne Marie Wilson, 12 Ağustos 1976 Oakland, California, ABD doğumlu editör, oyuncu, görsel efekt. Kutup Ekspresi (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1976
Doğum Yeri: Oakland, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Anne-Marie Wilson
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sakar Polis
2009 33 Aksiyon Çeşitli 5.2 87,063

Kartal Göz
2008 32 Aksiyon Çeşitli 6.6 155,266

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 31 Animasyon Oyuncu 6.2 145,790

Canavar Ev
2006 30 Animasyon Çeşitli 6.6 75,985
2005 29 Komedi Çeşitli 7.6 183,141
2005 29 Komedi Çeşitli 5.8 17,910

Aşk Gibi Bir Şey
2005 29 Komedi Çeşitli 6.6 59,912

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 29 Aksiyon Çeşitli 5.0 54,079

Göklerin Hakimi
2004 28 Biyografi Çeşitli 7.5 276,407

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 28 Macera Çeşitli 6.8 168,258

Kutup Ekspresi
2004 28 Animasyon Görsel Efekt
Çeşitli
6.6 130,434

Tesadüfler
2004 28 Komedi Çeşitli 6.7 57,804

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 28 Komedi Çeşitli 5.7 57,212

Üçkağıtçılar
2003 27 Komedi Çeşitli 7.3 109,181

Güneşin Gözyaşları
2003 27 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 97,044
2003 Dram Çeşitli 8.1 119

Savaşın Sonu
2001 25 Dram Editorial Department
Çeşitli
7.1 8,887
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,622) Rogue One (5,517) Split (4,131) Assassin's Creed (3,011) Hidden Figures (2,555) Paterson (2,415) Brimstone (2,393) The Institute (1,593) Patriots Day (1,552) The Great Wall (1,385)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,352) Legion (7,798) Arrow (4,595) Legends of Tomorrow (2,377) Into the Badlands (2,149) The Expanse (2,135) Vikings (1,957) The Blacklist (1,884) Black Sails (1,727) 24: Legacy (1,664)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017