Giriş Kayıt
Anne Marie Wilson

Anne Marie Wilson (41)


Editör, Oyuncu, Görsel Efekt

Anne Marie Wilson, 12 Ağustos 1976 Oakland, California, ABD doğumlu editör, oyuncu, görsel efekt. Kutup Ekspresi (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1976
Doğum Yeri: Oakland, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Anne-Marie Wilson
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sakar Polis
2009 33 Aksiyon Çeşitli 5.2 91,311

Kartal Göz
2008 32 Aksiyon Çeşitli 6.6 161,301

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 31 Animasyon Oyuncu 6.2 150,534

Canavar Ev
2006 30 Animasyon Çeşitli 6.6 83,014
2005 29 Komedi Çeşitli 7.6 193,566
2005 29 Komedi Çeşitli 5.8 18,610

Aşk Gibi Bir Şey
2005 29 Komedi Çeşitli 6.6 62,252

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 29 Aksiyon Çeşitli 5.0 58,568

Göklerin Hakimi
2004 28 Biyografi Çeşitli 7.5 292,245

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 28 Macera Çeşitli 6.8 177,041

Kutup Ekspresi
2004 28 Animasyon Görsel Efekt
Çeşitli
6.6 142,496

Tesadüfler
2004 28 Komedi Çeşitli 6.7 58,570

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 28 Komedi Çeşitli 5.8 62,101

Üçkağıtçılar
2003 27 Komedi Çeşitli 7.3 114,146

Güneşin Gözyaşları
2003 27 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 101,708
2003 Dram Çeşitli 8.1 119

Savaşın Sonu
2001 25 Dram Editorial Department
Çeşitli
7.1 8,887
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,687) Hostiles (3,066) Maze Runner: The Death Cure (2,636) Wildling (2,488) Red Sparrow (1,822) 12 Strong (1,644) The Commuter (1,084) Peter Rabbit (619) A Quiet Place (595) The Post (537)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,723) The Terror (4,651) Legion (2,049) The Flash (1,842) Supernatural (1,600) The Big Bang Theory (1,552) The Crossing (1,522) Vikings (1,514) Lucifer (1,501) Fear the Walking Dead (1,399)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018