Giriş Kayıt
Howard Wilmarth

Howard Wilmarth


Sesler

Howard Wilmarth, sesler. Mame (1974), Kara Mafya (1972), Blume in Love (1973), Karanlığın İçinden (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Howard Wilmart | W. Howard Wilmarth
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karga 2
1996 Aksiyon Sesler 4.6 17,231

Problem Çocuk 3: Junior Aşık Oldu
1995 Komedi Sesler    
1994 Aksiyon Sesler    

Merdiven Altındakiler
1991 Komedi Sesler 6.3 26,787

Çocuk Oyunu 3
1991 Aksiyon Sesler 5.0 29,483
1991 Aksiyon Sesler 4.8 3,972

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Sesler 8.0 17,834
1988 Dram Sesler    

Sıfır Numaralı Daire
1988 Dram Sesler 6.9 3,140
1988 Dram Sesler 7.5 2,698
1987 Dram Sesler 7.0 872
1986 Animasyon Sesler 7.3 34,395
1985 Dram Sesler    
1985 Suç Sesler    
1984 Aksiyon Sesler 6.1 4,283
1984 Komedi Sesler 4.7 3,173
1983 Komedi Sesler 5.4 25
1983 Komedi Sesler 5.2 4,819
1982 Komedi Sesler 2.2 649
1982 Bilim-Kurgu Sesler 5.8 1,950
1982 Aksiyon Sesler 5.5 494
1982 Dram Sesler 5.9 383

Karanlığın İçinden
1980 Korku Sesler 5.2 943
1974 Müzikal Sesler 6.0 2,270
1973 Komedi Sesler 6.5 633

Ölüm Treni
1973 Aksiyon Sesler 7.4 4,685

Kara Mafya
1972 Aksiyon Sesler 6.8 711
Dizi Altyazıları
Westworld (5,891) La casa de papel (2,365) The Expanse (1,977) Legion (1,670) Colony (1,455) Cloak & Dagger (1,227) Goliath (1,226) Vikings (949) 12 Monkeys (894) Fear the Walking Dead (805)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018