Giriş Kayıt
Howard Wilmarth

Howard Wilmarth


Sesler

Howard Wilmarth, sesler. Mame (1974), Blume in Love (1973), Kara Mafya (1972), Karanlığın İçinden (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Howard Wilmart | W. Howard Wilmarth
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karga 2
1996 Aksiyon Sesler 4.5 16,414

Problem Çocuk 3: Junior Aşık Oldu
1995 Komedi Sesler    
1994 Aksiyon Sesler    

Merdiven Altındakiler
1991 Komedi Sesler 6.3 25,123

Çocuk Oyunu 3
1991 Aksiyon Sesler 5.0 26,222
1991 Aksiyon Sesler 4.8 3,972
1989 Komedi Sesler 8.0 16,362
1988 Dram Sesler    

Sıfır Numaralı Daire
1988 Dram Sesler 6.9 3,140
1988 Dram Sesler 7.5 2,458
1987 Dram Sesler 7.0 872
1986 Animasyon Sesler 7.3 33,067
1985 Dram Sesler    
1985 Aksiyon Sesler 6.2 3,428
1985 Suç Sesler    
1984 Komedi Sesler 4.7 3,173
1983 Komedi Sesler 5.2 4,318
1982 Komedi Sesler 2.1 602
1982 Bilim-Kurgu Sesler 5.8 1,950
1982 Aksiyon Sesler 5.5 494
1982 Dram Sesler 5.9 383

Karanlığın İçinden
1980 Korku Sesler 5.2 943
1974 Müzikal Sesler 5.9 2,105
1973 Komedi Sesler 6.5 633

Ölüm Treni
1973 Aksiyon Sesler 7.4 4,496

Kara Mafya
1972 Aksiyon Sesler 6.8 582
Film Altyazıları
T2 Trainspotting (7,144) Kidnap (2,953) Beauty and the Beast (2,599) Contratiempo (1,500) The Fate of the Furious (1,433) War Machine (1,190) Redivider (1,118) Dangal (1,111) The Boss Baby (1,077) The Great Wall (1,063)
Dizi Altyazıları
The Flash (9,930) Better Call Saul (7,418) Fargo (4,974) Lucifer (4,452) American Gods (4,012) Gotham (3,956) The 100 (3,692) Twin Peaks (3,310) 12 Monkeys (3,088) Supernatural (3,045)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017