Giriş Kayıt
Andrea Willson

Andrea Willson


Yapımcı, Senarist

Andrea Willson, yapımcı, senarist. Anatomi (2000), Yangın Anında Ne Yapılmalı? (2001), Rubbeldiekatz (2011), Anatomi 2 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Senarist 7.3 193
2014 Komedi Senarist 5.6 1,892
2011 Komedi Yapımcı 5.7 2,952

Anatomi 2
2003 Korku Yapımcı 5.1 3,090

Büyük Kızlar Ağlamaz
2002 Dram Yapımcı 7.1 1,430

Yangın Anında Ne Yapılmalı?
2001 Aksiyon Yapımcı 6.9 3,192
2001 Komedi Yapımcı 6.0 673

Anatomi
2000 Korku Yapımcı 6.1 10,306
Film Altyazıları
Kidnap (5,576) Beauty and the Beast (4,927) The Fate of the Furious (2,503) The Boss Baby (1,826) Contratiempo (1,794) The Shack (1,603) Dangal (1,563) The Great Wall (1,264) Redivider (1,225) Get Out (1,094)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,980) Supernatural (5,085) Better Call Saul (4,257) Lucifer (4,076) Fargo (3,554) Into the Badlands (3,529) Twin Peaks (3,507) The 100 (2,343) 12 Monkeys (2,144) Gotham (2,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017