Giriş Kayıt
Bruce Wills

Bruce Wills (58)


Sesler

Bruce Wills, 10 Ocak 1959 Birleşik Krallık doğumlu sesler. Blackpool (2004), Marple: Towards Zero (2007), Tripped (2015), Poldark (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ocak 1959
Doğum Yeri: Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Sesler 7.6 508

Kaçak Prenses
2015 56 Dram Sesler 6.5 6,539
2015 Dram Sesler 8.4 15,134
2013 Suç Sesler 8.4 56,422
2012 Dram Sesler 7.2 441
2011 52 Belgesel Sesler 8.1 5,233
2009 50 Dram Sesler    
2008 Dram Sesler 6.1 78
2008 Dram Sesler 8.1 5,103
2008 Dram Sesler    
2007 48 Suç Sesler 7.3 866
2007 48 Suç Sesler 7.3 833
2005 Komedi Sesler    

Müstehcen Çizmeler
2005 46 Komedi Sesler 7.1 15,179
2004 Suç Sesler 7.8 3,590
2004 Komedi Sesler 8.3 1,763
2003 44 Dram Sesler 6.6 7,080
2003 44 Suç Sesler    

Doktor Jivago
2002 43 Dram Sesler    
2002 43 Komedi Sesler 5.5 1,688

Gizem Avcısı
1999 Fantastik Sesler 6.6 4,746
1998 Gerilim Sesler    
1998 Dram Sesler    
1996 Suç Sesler 7.8 3,569
1995 Dram Sesler    
1987 28 Biyografi Sesler    
1985 Suç Sesler    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017