Giriş Kayıt
Herb Willis

Herb Willis (87)


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Herb Willis, 06 Ocak 1914 doğumlu yapım yöneticisi, yönetmen asistanı. 1941: Çılgın Dünya (1979) yapımıyla biliniyor.29 Aralık 2000 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 06 Ocak 1914
Ölüm Tarihi: 29 Aralık 2000
Diğer Bir İsmi: Herbert Willis
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

1941: Çılgın Dünya
1979 65 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 26,628

Gerçek Yaratık
1979 65 Korku Yönetmen Asistanı 4.1 769

Yarım Kalan Mutluluk
1970 56 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 186
1970 56 Dram Yönetmen Asistanı    
1969 55 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 603
1968 54 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi 5.7 229
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017