Giriş Kayıt
Kevin Williamson

Kevin Williamson (53)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu, Yönetmen

Kevin Williamson, 14 Mart 1965 New Bern, North Carolina, ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu, yönetmen. Vampir Günlükleri (2009), Çığlık (1996), Çığlık 2 (1997), Çığlık 4 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mart 1965
Doğum Yeri: New Bern, North Carolina, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı
Senarist
6.8 3,101
2016 Dram Yapımcı    
2015 Suç Senarist 7.3 27,214
2014 Dram Senarist
Yapımcı
7.6 15,638
2013 Suç Yapımcı
Senarist
7.4 79,003
2011 46 Suç 4.8 40

Gizli Çember
2011 Dram Yapımcı 7.4 41,979

Çığlık 4
2011 46 Korku Yapımcı
Senarist
6.2 113,579

Vampir Günlükleri
2009 Dram Senarist
Yapımcı
7.8 249,515
2007 Dram Yapımcı
Senarist
7.1 2,713

Zehir
2005 40 Gerilim Yapımcı 4.7 8,717

Lanet
2005 40 Komedi Senarist
Yapımcı
5.0 28,001

Çığlık 3
2000 35 Korku Yapımcı
Senarist
5.5 108,870

Öğretmen
1999 34 Komedi Yönetmen
Senarist
5.2 18,280

Fakülte
1998 33 Korku Senarist 6.5 99,647

Korku Bayramı
1998 33 Korku Yapımcı 5.7 54,857

Dawson's Creek 5
1998 Dram Senarist
Yapımcı
6.6 30,420

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 32 Korku Senarist 5.7 117,174

Çığlık 2
1997 32 Korku Oyuncu
Senarist
Yapımcı
6.1 137,667

Çığlık
1996 31 Korku Senarist 7.2 247,539
Dizi Altyazıları
Westworld (4,419) La casa de papel (2,231) The Expanse (1,899) Legion (1,552) Colony (1,387) Cloak & Dagger (1,192) Goliath (1,177) Vikings (882) Lucifer (757) 12 Monkeys (740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018