Giriş Kayıt
Kevin Williamson

Kevin Williamson (52)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Kevin Williamson, 14 Mart 1965 New Bern, North Carolina, ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu. Vampir Günlükleri (2009), Çığlık (1996), Çığlık 2 (1997), Çığlık 4 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mart 1965
Doğum Yeri: New Bern, North Carolina, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Senarist
Yapımcı
7.0 2,204
2016 Dram Yapımcı    
2015 Suç Senarist 7.3 23,613
2014 Dram Senarist
Yapımcı
7.6 15,076
2013 Suç Yapımcı
Senarist
7.5 76,294
2011 46 Suç 4.8 40

Gizli Çember
2011 Dram Yapımcı 7.4 40,515

Çığlık 4
2011 46 Korku Yapımcı
Senarist
6.2 108,551

Vampir Günlükleri
2009 Dram Senarist
Yapımcı
7.8 235,247
2007 Dram Yapımcı
Senarist
7.1 2,713

Zehir
2005 40 Gerilim Yapımcı 4.7 8,348

Lanet
2005 40 Komedi Senarist
Yapımcı
5.0 26,980

Çığlık 3
2000 35 Korku Yapımcı
Senarist
5.5 103,259

Öğretmen
1999 34 Komedi Yönetmen
Senarist
5.2 17,618

Fakülte
1998 33 Korku Senarist 6.4 95,507

Korku Bayramı
1998 33 Dram Yapımcı 5.7 51,395

Dawson's Creek 5
1998 Dram Senarist
Yapımcı
6.6 28,898

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 32 Korku Senarist 5.6 110,632

Çığlık 2
1997 32 Korku Oyuncu
Senarist
Yapımcı
6.1 130,764

Çığlık
1996 31 Korku Senarist 7.2 233,521
Dizi Altyazıları
The Flash (8,391) Better Call Saul (6,611) Lucifer (3,778) American Gods (3,574) Gotham (3,489) Twin Peaks (3,107) Fargo (2,830) The 100 (2,602) Supernatural (2,397) 12 Monkeys (2,354)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017