Giriş Kayıt
Kevin Williamson

Kevin Williamson (51)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu, Yönetmen

Kevin Williamson, 14 Mart 1965 New Bern, North Carolina, ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu, yönetmen. Vampir Günlükleri (2009), Çığlık (1996), Çığlık 2 (1997), Çığlık 4 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mart 1965
Doğum Yeri: New Bern, North Carolina, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Senarist
Yapımcı
   
2016 Dram Yapımcı    
2015 Suç Senarist 7.3 22,582
2014 Dram Senarist
Yapımcı
7.6 14,939
2013 Suç Yapımcı
Senarist
7.5 75,611
2011 46 Suç 4.8 40

Gizli Çember
2011 Dram Yapımcı 7.4 40,123

Çığlık 4
2011 46 Korku Yapımcı
Senarist
6.2 107,374

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 229,620
2007 Dram Yapımcı
Senarist
7.1 2,713

Zehir
2005 40 Gerilim Yapımcı 4.7 8,139

Lanet
2005 40 Komedi Senarist
Yapımcı
5.0 26,737

Çığlık 3
2000 35 Korku Yapımcı
Senarist
5.5 101,957

Öğretmen
1999 34 Komedi Yönetmen
Senarist
5.2 17,588

Fakülte
1998 33 Korku Senarist 6.4 94,572

Korku Bayramı
1998 33 Dram Yapımcı 5.7 50,747

Dawson's Creek 5
1998 Dram Senarist
Yapımcı
6.6 28,524

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 32 Korku Senarist 5.6 109,217

Çığlık 2
1997 32 Korku Oyuncu
Senarist
Yapımcı
6.1 129,151

Çığlık
1996 31 Korku Senarist 7.2 230,217
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,348) Allied (10,266) Moana (8,364) Assassin's Creed (7,423) Lion (5,237) Arrival (4,160) Hacksaw Ridge (3,218) Fences (3,006) Nocturnal Animals (2,812) Forushande (2,631)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,084) Supernatural (7,847) The Expanse (5,000) Vikings (4,952) The Big Bang Theory (4,072) Suits (3,828) Legion (3,515) The Blacklist (3,403) Arrow (3,292) Sherlock (3,088)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017