Giriş Kayıt
Kevin Williamson

Kevin Williamson (51)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu, Yönetmen

Kevin Williamson, 14 Mart 1965 New Bern, North Carolina, ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu, yönetmen. Vampir Günlükleri (2009), Çığlık (1996), Çığlık 2 (1997), Çığlık 4 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mart 1965
Doğum Yeri: New Bern, North Carolina, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Senarist
Yapımcı
   
2016 Dram Yapımcı    
2015 Suç Senarist 7.3 22,137
2014 Dram Senarist
Yapımcı
7.6 14,869
2013 Suç Yapımcı
Senarist
7.5 75,339
2011 46 Suç 4.8 40

Gizli Çember
2011 Dram Yapımcı 7.4 39,953

Çığlık 4
2011 46 Korku Yapımcı
Senarist
6.2 106,887

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 227,713
2007 Dram Yapımcı
Senarist
7.1 2,713

Zehir
2005 40 Gerilim Yapımcı 4.7 8,139

Lanet
2005 40 Komedi Senarist
Yapımcı
5.0 26,674

Çığlık 3
2000 35 Korku Yapımcı
Senarist
5.5 101,397

Öğretmen
1999 34 Komedi Yönetmen
Senarist
5.2 17,377

Fakülte
1998 33 Korku Senarist 6.4 94,186

Korku Bayramı
1998 33 Dram Yapımcı 5.7 50,522

Dawson's Creek 5
1998 Dram Senarist
Yapımcı
6.6 28,389

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 32 Korku Senarist 5.6 108,658

Çığlık 2
1997 32 Korku Oyuncu
Senarist
Yapımcı
6.1 128,499

Çığlık
1996 31 Korku Senarist 7.2 229,060
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017