Giriş Kayıt
Natashia Williams

Natashia Williams (38)


Oyuncu

Natashia Williams, 02 Ağustos 1978 Pontiac, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. "She Spies" (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ağustos 1978
Doğum Yeri: Pontiac, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Natashia Blach
Burcu: Aslan
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 31 Korku Oyuncu 3.9 1,643

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.8 233,989

Dumanaltı
2007 29 Macera Oyuncu 5.8 14,335
2005 27 Belgesel Oyuncu    
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 19,493
2002 Komedi Oyuncu    
2001 23 Komedi Oyuncu 6.1 4,396
Film Altyazıları
Gold (5,922) Get Out (3,105) Logan (2,611) Rings (2,349) The Age of Shadows (1,962) La La Land (1,800) Split (1,661) Sand Castle (1,500) Zashchitniki (1,493) The Great Wall (1,292)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,682) Fargo (3,734) The Last Kingdom (2,428) Into the Badlands (2,124) The Expanse (2,117) Doctor Who (2,007) Game of Thrones (1,686) Vikings (1,679) Better Call Saul (1,576) Supernatural (1,493)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017