Giriş Kayıt
Natashia Williams

Natashia Williams (38)


Oyuncu

Natashia Williams, 02 Ağustos 1978 Pontiac, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. "She Spies" (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ağustos 1978
Doğum Yeri: Pontiac, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Natashia Blach
Burcu: Aslan
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 31 Korku Oyuncu 3.9 1,643

Dumanaltı
2007 29 Macera Oyuncu 5.8 13,996
2005 27 Belgesel Oyuncu    
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 19,493
2002 Komedi Oyuncu    
2001 23 Komedi Oyuncu 6.1 4,396
Film Altyazıları
Passengers (6,955) Assassin's Creed (6,302) Doctor Strange (4,887) Allied (3,476) Arrival (3,015) Split (2,583) xXx: Return of Xander Cage (2,489) Forushande (2,479) Moana (2,224) Hacksaw Ridge (1,808)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,159) Legion (7,052) Supernatural (6,808) Arrow (5,587) Taboo (5,130) Vikings (4,307) Black Sails (3,767) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,661) Suits (3,634) Blindspot (3,446)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017