Giriş Kayıt
Natashia Williams

Natashia Williams (39)


Oyuncu

Natashia Williams, 02 Ağustos 1978 Pontiac, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. "She Spies" (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ağustos 1978
Doğum Yeri: Pontiac, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Natashia Blach
Burcu: Aslan
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 31 Korku Oyuncu 3.9 1,643

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.8 242,563

Dumanaltı
2007 29 Macera Oyuncu 5.8 14,342
2005 27 Belgesel Oyuncu    
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 19,917
2002 Komedi Oyuncu    
2001 23 Komedi Oyuncu 6.1 4,396
1997 19 Komedi Oyuncu 5.3 2,575
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,306) Dunkirk (4,371) Stronger (3,702) It (2,467) American Made (1,767) Mother! (1,733) Loving Vincent (1,702) Kingsman: The Golden Circle (1,602) Flatliners (800) The Foreigner (768)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,399) Shameless (6,614) Mr. Robot (6,391) Game of Thrones (3,731) Peaky Blinders (2,586) Manhunt: Unabomber (2,522) Lucifer (1,943) Designated Survivor (1,819) Supernatural (1,536) The Big Bang Theory (1,472)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017