Giriş Kayıt
J.P. Williams

J.P. Williams


Yapımcı

J.P. Williams, yapımcı. Larry the Cable Guy: Health Inspector (2006), Blue Collar Comedy Tour Rides Again (2004), Blue Collar Comedy Tour: One for the Road (2006), Avanaklar Mangası (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı    

Diş Perisi 2
2012 Komedi Yapımcı    
2010 Komedi Yapımcı    
2008 Komedi Yapımcı 3.2 5,485
2008 Komedi Yapımcı 4.2 507
2007 Komedi Yapımcı 5.6 1,783

Avanaklar Mangası
2007 Aksiyon Yapımcı 3.5 9,609
2007 Komedi Yapımcı 3.3 191
2006 Komedi Yapımcı    
2006 Belgesel Yapımcı 7.4 967
2006 Komedi Yapımcı 3.1 9,127
2004 Komedi Yapımcı 7.2 1,584
2004 Komedi Yapımcı 4.9 726
2003 Komedi Yapımcı 7.2 3,988
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017