Giriş Kayıt
Hal Williams

Hal Williams (78)


Oyuncu

Halroy Candis Williams, 14 Aralık 1938 Columbus, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. Bak Kim Gelmiş (2005), (1990) The Rookie (1990), (1972) Sanford and Son (1972), (1979) Ayrılan Yollar (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Halroy Candis Williams
Doğum Tarihi: 14 Aralık 1938
Doğum Yeri: Columbus, Ohio, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 78 Belgesel Oyuncu 7.1 78

Uçuş
2012 74 Dram Oyuncu 7.3 275,521
2011 73 Komedi Oyuncu 6.8 199

Bak Kim Gelmiş
2005 67 Komedi Oyuncu 5.9 34,273
1996 58 Komedi Oyuncu 6.2 1,015
1990 52 Aksiyon Oyuncu 5.8 20,445
1982 44 Dram Oyuncu 6.2 513
1980 Aksiyon Oyuncu 7.5 16,446

Er Benjamin
1980 42 Komedi Oyuncu 6.1 18,633

Ayrılan Yollar
1979 41 Dram Oyuncu 7.0 5,755
1975 Komedi Oyuncu 7.5 5,312
1974 36 Komedi Oyuncu 5.6 5,560
1973 Oyuncu 7.5 532

Kung-fu 1
1972 Aksiyon Oyuncu 7.8 3,947
1972 Macera Oyuncu 6.9 573
1972 Komedi Oyuncu 7.9 5,602
1972 34 Suç Oyuncu 5.4 214

Walton Ailesi
1971 Dram Oyuncu 7.6 4,087
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,664
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017