Giriş Kayıt
Hal Williams

Hal Williams (78)


Oyuncu

Halroy Candis Williams, 14 Aralık 1938 Columbus, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. Bak Kim Gelmiş (2005), (1990) The Rookie (1990), (1972) Sanford and Son (1972), (1979) Ayrılan Yollar (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Halroy Candis Williams
Doğum Tarihi: 14 Aralık 1938
Doğum Yeri: Columbus, Ohio, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 78 Belgesel Oyuncu 7.1 78

Uçuş
2012 74 Dram Oyuncu 7.3 274,404
2011 73 Komedi Oyuncu 6.8 199

Bak Kim Gelmiş
2005 67 Komedi Oyuncu 5.9 34,273
1996 58 Komedi Oyuncu 6.2 1,015
1990 52 Aksiyon Oyuncu 5.8 20,445
1982 44 Dram Oyuncu 6.2 513
1980 Aksiyon Oyuncu 7.5 16,331

Er Benjamin
1980 42 Komedi Oyuncu 6.1 18,633

Ayrılan Yollar
1979 41 Dram Oyuncu 7.0 5,755
1975 Komedi Oyuncu 7.5 5,277
1974 36 Komedi Oyuncu 5.6 5,560
1973 Oyuncu 7.5 532

Kung-fu 1
1972 Aksiyon Oyuncu 7.8 3,914
1972 Macera Oyuncu 6.9 570
1972 Komedi Oyuncu 7.9 5,563
1972 34 Suç Oyuncu 5.4 214

Walton Ailesi
1971 Dram Oyuncu 7.6 4,058
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,664
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,333) Live by Night (8,138) Hidden Figures (5,793) Rogue One (5,256) Split (4,823) Assassin's Creed (4,131) Paterson (4,107) Patriots Day (4,004) Allied (3,565) Passengers (1,658)
Dizi Altyazıları
Legion (9,431) Arrow (5,690) The 100 (3,834) The Flash (3,506) The Expanse (3,215) Designated Survivor (2,699) Colony (2,618) The Originals (2,416) The Last Kingdom (2,122) Vikings (2,084)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017