Giriş Kayıt
Gerard G. Williams

Gerard G. Williams


Dublör, Oyuncu

Gerard G. Williams, dublör, oyuncu. Artık Çocuk Değiller (1991), Yüksek Ritm (2002), House Party (1990), I Can Do Bad All by Myself (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gerard 'Gus' Williams | Gerard Williams | Gerrard
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Dublör 5.8 219,560

Açık Çek
2011 Komedi Dublör 5.9 110,949

Kör Nokta
2009 Biyografi Dublör 7.7 254,171
2009 Komedi Dublör 4.3 8,816
2008 Dram Dublör 5.3 5,991
2007 Dram Dublör 5.5 6,420
2005 Komedi Oyuncu 3.1 6,514

Takıldım Sana
2003 Komedi Dublör 5.8 47,482

Yüksek Ritm
2002 Komedi Dublör 5.7 30,892
2002 Gerilim Dublör 5.0 560

Unutulmaz Titanlar
2000 Biyografi Dublör 7.8 177,874

Kaybetme Zamanı
1998 Gerilim Dublör 5.7 9,502
1998 Komedi Dublör 5.8 5,610
1998 Komedi Dublör 4.5 6,077

Tepki
1996 Aksiyon Dublör 5.6 43,645

Kaçaklar
1996 Aksiyon Dublör 5.3 7,128
1996 Aksiyon Dublör 6.8 11,854

Cennet Mahkumları
1996 Dram Dublör 5.7 4,304

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Dublör 7.6 328,513
1995 Dram Dublör 6.5 16,137
1994 Komedi Dublör 4.6 4,211
1994 Komedi Dublör 6.5 929

Çıplak Silah 3
1994 Aksiyon Dublör 6.5 85,528
1993 Western Dublör 5.5 3,429
1993 Komedi Oyuncu 6.2 7,701
1992 Dram Dublör 6.7 2,907

Yasak Geçit
1992 Aksiyon Dublör 6.2 8,474

Evrenin Askerleri
1992 Aksiyon Dublör 6.0 75,059
1992 Komedi Dublör 6.0 4,817
1992 Biyografi Dublör 7.2 6,742

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Oyuncu 8.5 858,587

Erkek Oyunu
1991 Komedi Dublör 6.1 9,027

Artık Çocuk Değiller
1991 Suç Dublör 7.8 106,874

Av 2
1990 Aksiyon Oyuncu 6.3 123,423

Tabu
1990 Aksiyon Dublör 5.9 17,158
1990 Komedi Dublör 6.4 11,243

Yakisikli Johnny
1989 Suç Dublör 6.1 7,701

Zafer
1989 Dram Dublör 7.9 110,185

Sana Gününü Göstereceğim
1988 Aksiyon Dublör 6.6 10,881
1988 Komedi Dublör 4.7 2,866

Kızgın
1988 Aksiyon Dublör 5.2 8,393

*Piller dahil degildir
1987 Aile Dublör 6.6 26,738
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018