Giriş Kayıt
Gerard G. Williams

Gerard G. Williams


Dublör, Oyuncu

Gerard G. Williams, dublör, oyuncu. Artık Çocuk Değiller (1991), Yüksek Ritm (2002), House Party (1990), I Can Do Bad All by Myself (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gerard 'Gus' Williams | Gerard Williams | Gerrard
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Dublör 5.8 212,686

Açık Çek
2011 Komedi Dublör 5.9 107,811

Kör Nokta
2009 Biyografi Dublör 7.7 241,069
2009 Komedi Dublör 4.2 8,615
2008 Dram Dublör 5.3 5,991
2007 Dram Dublör 5.5 6,231
2005 Komedi Oyuncu 3.1 6,514

Takıldım Sana
2003 Komedi Dublör 5.8 46,280

Yüksek Ritm
2002 Komedi Dublör 5.7 29,447
2002 Gerilim Dublör 5.0 560

Unutulmaz Titanlar
2000 Biyografi Dublör 7.8 170,809

Kaybetme Zamanı
1998 Gerilim Dublör 5.7 9,502
1998 Komedi Dublör 5.7 4,659
1998 Komedi Dublör 4.5 5,815

Tepki
1996 Aksiyon Dublör 5.6 42,227

Kaçaklar
1996 Aksiyon Dublör 5.3 7,128
1996 Aksiyon Dublör 6.8 11,110

Cennet Mahkumları
1996 Dram Dublör 5.7 4,304

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Dublör 7.6 316,182
1995 Dram Dublör 6.5 15,491
1994 Komedi Dublör 4.6 4,211
1994 Komedi Dublör 6.4 865

Çıplak Silah 3
1994 Aksiyon Dublör 6.5 81,810
1993 Western Dublör 5.4 3,269
1993 Komedi Oyuncu 6.2 7,527
1992 Aksiyon Dublör 6.2 8,250
1992 Dram Dublör 6.7 2,907

Evrenin Askerleri
1992 Aksiyon Dublör 6.0 72,374
1992 Komedi Dublör 6.0 4,065
1992 Biyografi Dublör 7.2 6,300

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Oyuncu 8.5 807,181

Erkek Oyunu
1991 Komedi Dublör 6.1 8,683

Artık Çocuk Değiller
1991 Suç Dublör 7.8 101,414

Av 2
1990 Aksiyon Oyuncu 6.2 116,097

Tabu
1990 Aksiyon Dublör 5.9 15,981
1990 Komedi Dublör 6.3 9,242

Yakisikli Johnny
1989 Suç Dublör 6.1 6,959

Zafer
1989 Dram Dublör 7.9 106,802

Sana Gününü Göstereceğim
1988 Aksiyon Dublör 6.6 10,384
1988 Komedi Dublör 4.7 2,866

Kızgın
1988 Aksiyon Dublör 5.2 7,680

*Piller dahil degildir
1987 Aile Dublör 6.6 25,159
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,000) Rick and Morty (4,510) The Defenders (3,401) The Strain (3,088) Suits (1,951) Mr. Mercedes (1,355) Fargo (1,204) The Last Ship (1,166) The Sinner (1,143) Preacher (1,067)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017