Giriş Kayıt
Gerard G. Williams

Gerard G. Williams


Dublör, Oyuncu

Gerard G. Williams, dublör, oyuncu. Artık Çocuk Değiller (1991), Yüksek Ritm (2002), House Party (1990), I Can Do Bad All by Myself (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gerard 'Gus' Williams | Gerard Williams | Gerrard
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Dublör 5.8 215,628

Açık Çek
2011 Komedi Dublör 5.9 109,131

Kör Nokta
2009 Biyografi Dublör 7.7 246,741
2009 Komedi Dublör 4.2 8,669
2008 Dram Dublör 5.3 5,991
2007 Dram Dublör 5.5 6,249
2005 Komedi Oyuncu 3.1 6,514

Takıldım Sana
2003 Komedi Dublör 5.8 46,954

Yüksek Ritm
2002 Komedi Dublör 5.7 29,896
2002 Gerilim Dublör 5.0 560

Unutulmaz Titanlar
2000 Biyografi Dublör 7.8 174,147

Kaybetme Zamanı
1998 Gerilim Dublör 5.7 9,502
1998 Komedi Dublör 5.7 4,713
1998 Komedi Dublör 4.5 6,077

Tepki
1996 Aksiyon Dublör 5.6 42,858

Kaçaklar
1996 Aksiyon Dublör 5.3 7,128
1996 Aksiyon Dublör 6.8 11,413

Cennet Mahkumları
1996 Dram Dublör 5.7 4,304

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Dublör 7.6 321,929
1995 Dram Dublör 6.5 15,788
1994 Komedi Dublör 4.6 4,211
1994 Komedi Dublör 6.4 865

Çıplak Silah 3
1994 Aksiyon Dublör 6.5 83,604
1993 Western Dublör 5.5 3,429
1993 Komedi Oyuncu 6.2 7,701
1992 Dram Dublör 6.7 2,907

Yasak Geçit
1992 Aksiyon Dublör 6.2 8,474

Evrenin Askerleri
1992 Aksiyon Dublör 6.0 73,593
1992 Komedi Dublör 6.0 4,351
1992 Biyografi Dublör 7.2 6,300

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Oyuncu 8.5 829,131

Erkek Oyunu
1991 Komedi Dublör 6.1 8,800

Artık Çocuk Değiller
1991 Suç Dublör 7.8 104,038

Av 2
1990 Aksiyon Oyuncu 6.2 119,213

Tabu
1990 Aksiyon Dublör 5.9 16,611
1990 Komedi Dublör 6.3 9,354

Yakisikli Johnny
1989 Suç Dublör 6.1 6,959

Zafer
1989 Dram Dublör 7.9 108,344

Sana Gününü Göstereceğim
1988 Aksiyon Dublör 6.6 10,453
1988 Komedi Dublör 4.7 2,866

Kızgın
1988 Aksiyon Dublör 5.2 7,680

*Piller dahil degildir
1987 Aile Dublör 6.6 25,782
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018