Giriş Kayıt
Gerard G. Williams

Gerard G. Williams


Dublör, Oyuncu

Gerard G. Williams, dublör, oyuncu. Artık Çocuk Değiller (1991), Yüksek Ritm (2002), House Party (1990), I Can Do Bad All by Myself (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gerard 'Gus' Williams | Gerard Williams | Gerrard
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Dublör 5.8 207,051

Açık Çek
2011 Komedi Dublör 5.9 105,330

Kör Nokta
2009 Biyografi Dublör 7.7 231,360
2009 Komedi Dublör 4.2 8,477
2008 Dram Dublör 5.3 5,870
2007 Dram Dublör 5.4 6,035
2005 Komedi Oyuncu 3.1 6,514

Takıldım Sana
2003 Komedi Dublör 5.8 45,324

Yüksek Ritm
2002 Komedi Dublör 5.7 29,049
2002 Gerilim Dublör 5.0 560

Unutulmaz Titanlar
2000 Biyografi Dublör 7.8 165,546

Kaybetme Zamanı
1998 Gerilim Dublör 5.7 9,296
1998 Komedi Dublör 5.6 4,442
1998 Komedi Dublör 4.5 5,815

Tepki
1996 Aksiyon Dublör 5.6 41,130

Kaçaklar
1996 Aksiyon Dublör 5.3 7,128
1996 Aksiyon Dublör 6.8 10,520

Cennet Mahkumları
1996 Dram Dublör 5.7 4,304

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Dublör 7.6 306,846
1995 Dram Dublör 6.5 14,991
1994 Komedi Dublör 4.6 4,211
1994 Komedi Dublör 6.4 865

Çıplak Silah 3
1994 Aksiyon Dublör 6.4 79,006
1993 Western Dublör 5.4 3,269
1993 Komedi Oyuncu 6.2 7,358
1992 Aksiyon Dublör 6.2 7,624
1992 Dram Dublör 6.7 2,907

Evrenin Askerleri
1992 Aksiyon Dublör 6.0 70,459
1992 Komedi Dublör 6.0 4,065
1992 Biyografi Dublör 7.2 5,965

Erkek Oyunu
1991 Komedi Dublör 6.0 8,481

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Oyuncu 8.5 773,348

Artık Çocuk Değiller
1991 Suç Dublör 7.8 97,276

Av 2
1990 Aksiyon Oyuncu 6.2 109,711

Tabu
1990 Aksiyon Dublör 5.9 15,616
1990 Komedi Dublör 6.3 8,769

Yakisikli Johnny
1989 Suç Dublör 6.1 6,959

Zafer
1989 Dram Dublör 7.9 104,197

Sana Gününü Göstereceğim
1988 Aksiyon Dublör 6.5 9,985
1988 Komedi Dublör 4.7 2,866

Kızgın
1988 Aksiyon Dublör 5.2 7,680

*Piller dahil degildir
1987 Aile Dublör 6.5 24,242
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017