Giriş Kayıt
Gerard G. Williams

Gerard G. Williams


Dublör, Oyuncu

Gerard G. Williams, dublör, oyuncu. Artık Çocuk Değiller (1991), Yüksek Ritm (2002), House Party (1990), I Can Do Bad All by Myself (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gerard 'Gus' Williams | Gerard Williams | Gerrard
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Dublör 5.8 213,918

Açık Çek
2011 Komedi Dublör 5.9 108,398

Kör Nokta
2009 Biyografi Dublör 7.7 243,400
2009 Komedi Dublör 4.2 8,615
2008 Dram Dublör 5.3 5,991
2007 Dram Dublör 5.5 6,249
2005 Komedi Oyuncu 3.1 6,514

Takıldım Sana
2003 Komedi Dublör 5.8 46,549

Yüksek Ritm
2002 Komedi Dublör 5.7 29,653
2002 Gerilim Dublör 5.0 560

Unutulmaz Titanlar
2000 Biyografi Dublör 7.8 172,135

Kaybetme Zamanı
1998 Gerilim Dublör 5.7 9,502
1998 Komedi Dublör 5.7 4,688
1998 Komedi Dublör 4.5 6,077

Tepki
1996 Aksiyon Dublör 5.6 42,576

Kaçaklar
1996 Aksiyon Dublör 5.3 7,128
1996 Aksiyon Dublör 6.8 11,239

Cennet Mahkumları
1996 Dram Dublör 5.7 4,304

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Dublör 7.6 318,524
1995 Dram Dublör 6.5 15,609
1994 Komedi Dublör 4.6 4,211
1994 Komedi Dublör 6.4 865

Çıplak Silah 3
1994 Aksiyon Dublör 6.5 82,578
1993 Western Dublör 5.5 3,429
1993 Komedi Oyuncu 6.2 7,701
1992 Aksiyon Dublör 6.2 8,250
1992 Dram Dublör 6.7 2,907

Evrenin Askerleri
1992 Aksiyon Dublör 6.0 72,880
1992 Komedi Dublör 6.0 4,351
1992 Biyografi Dublör 7.2 6,300

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Oyuncu 8.5 816,388

Erkek Oyunu
1991 Komedi Dublör 6.1 8,764

Artık Çocuk Değiller
1991 Suç Dublör 7.8 102,634

Av 2
1990 Aksiyon Oyuncu 6.2 117,468

Tabu
1990 Aksiyon Dublör 5.9 15,981
1990 Komedi Dublör 6.3 9,308

Yakisikli Johnny
1989 Suç Dublör 6.1 6,959

Zafer
1989 Dram Dublör 7.9 107,394

Sana Gününü Göstereceğim
1988 Aksiyon Dublör 6.6 10,453
1988 Komedi Dublör 4.7 2,866

Kızgın
1988 Aksiyon Dublör 5.2 7,680

*Piller dahil degildir
1987 Aile Dublör 6.6 25,408
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017