Giriş Kayıt
Ellis Williams

Ellis Williams (65)


Oyuncu

Ellis Williams, 28 Haziran 1951 Brunswick, Georgia, ABD doğumlu oyuncu. (1997) Jackie Brown (1997), (2003) Fil (2003), (2002) Antwone Fisher (2002), (1999) Love Stinks (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Haziran 1951
Doğum Yeri: Brunswick, Georgia, ABD
Diğer Bir İsmi: Ellis E. Williams
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 61 Dram Oyuncu 5.4 343
2010 59 Dram Oyuncu 5.8 120
2010 59 Belgesel Oyuncu 9.2 6

17 Yeniden
2009 58 Komedi Oyuncu 6.4 151,706
2007 56 Aksiyon Oyuncu 5.0 634

Komşu Kızı
2004 53 Komedi Oyuncu 6.8 176,366

Fil
2003 52 Suç Oyuncu 7.2 73,156

Hayal Savaşları
2003 52 Dram Oyuncu 6.1 3,822
2002 51 Biyografi Oyuncu 7.3 27,675
2001 50 Biyografi Oyuncu 6.8 81,537
2001 50 Komedi Oyuncu 5.6 1,789
2000 49 Komedi Oyuncu 5.2 227

Büyük Yarış
2000 49 Komedi Oyuncu 5.8 549

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 49 Animasyon Oyuncu 4.2 17,082
1999 48 Komedi Oyuncu 5.8 4,398
1997 46 Dram Oyuncu 5.4 267
1997 46 Suç Oyuncu 7.5 250,050
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,078

8 Kafa Çantada
1997 46 Komedi Oyuncu 5.3 8,055

İftiranın Bedeli
1996 45 Aksiyon Oyuncu 5.3 15,602

Göze Göz
1996 45 Suç Oyuncu 6.1 10,465

Bahçıvan 2
1996 45 Aksiyon Oyuncu 2.4 8,011
1996 45 Bilim-Kurgu Oyuncu    
1995 44 Dram Oyuncu 6.8 1,434
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,289

Barınağın Meleği
1993 42 Dram Oyuncu 7.2 1,953
1991 40 Komedi Oyuncu 5.4 1,391
1990 39 Dram Oyuncu 5.2 152
1990 39 Korku Oyuncu 4.4 881

Müzik Kutusu
1989 38 Dram Çeşitli 7.3 5,248
1989 Komedi Oyuncu 8.9 184,535
1989 38 Komedi Oyuncu 4.4 941
1987 36 Belgesel Oyuncu    
1984 33 Komedi Oyuncu 6.8 4,653
Film Altyazıları
Rogue One (7,649) Resident Evil: The Final Chapter (6,602) Brimstone (3,575) Split (3,471) Assassin's Creed (3,358) Paterson (1,966) The Great Wall (1,825) The Institute (1,563) Hidden Figures (1,525) Passengers (1,374)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,146) Legion (7,235) Arrow (3,985) Into the Badlands (3,536) Black Sails (2,653) Legends of Tomorrow (2,217) Vikings (2,085) 24: Legacy (1,936) Game of Thrones (1,815) Iron Fist (1,792)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017