Giriş Kayıt
Ellis Williams

Ellis Williams (66)


Oyuncu

Ellis Williams, 28 Haziran 1951 Brunswick, Georgia, ABD doğumlu oyuncu. (1997) Jackie Brown (1997), (2003) Fil (2003), (2002) Antwone Fisher (2002), (1999) Love Stinks (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Haziran 1951
Doğum Yeri: Brunswick, Georgia, ABD
Diğer Bir İsmi: Ellis E. Williams
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 61 Dram Oyuncu 5.4 343
2010 59 Dram Oyuncu 5.8 120
2010 59 Belgesel Oyuncu 9.2 6

17 Yeniden
2009 58 Komedi Oyuncu 6.4 155,672
2007 56 Aksiyon Oyuncu 5.0 634

Komşu Kızı
2004 53 Komedi Oyuncu 6.8 180,467

Fil
2003 52 Suç Oyuncu 7.2 75,186

Hayal Savaşları
2003 52 Dram Oyuncu 6.1 3,822
2002 51 Biyografi Oyuncu 7.3 28,174
2001 50 Biyografi Oyuncu 6.8 83,425
2001 50 Komedi Oyuncu 5.6 1,789
2000 49 Komedi Oyuncu 5.2 227

Büyük Yarış
2000 49 Komedi Oyuncu 5.8 549

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 49 Animasyon Oyuncu 4.2 17,421
1999 48 Komedi Oyuncu 5.8 4,398
1997 46 Dram Oyuncu 5.4 267
1997 46 Suç Oyuncu 7.5 258,424
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,289

8 Kafa Çantada
1997 46 Komedi Oyuncu 5.3 8,055

İftiranın Bedeli
1996 45 Aksiyon Oyuncu 5.3 16,273

Göze Göz
1996 45 Suç Oyuncu 6.1 10,773

Bahçıvan 2
1996 45 Aksiyon Oyuncu 2.4 8,011
1996 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.5 732
1995 44 Dram Oyuncu 6.8 1,434
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,613

Barınağın Meleği
1993 42 Dram Oyuncu 7.2 1,953
1991 40 Komedi Oyuncu 5.4 1,391
1990 39 Dram Oyuncu 5.2 152
1990 39 Korku Oyuncu 4.4 881

Müzik Kutusu
1989 38 Dram Çeşitli 7.3 5,248
1989 Komedi Oyuncu 8.9 195,127
1989 38 Komedi Oyuncu 4.4 941
1987 36 Belgesel Oyuncu    
1984 33 Komedi Oyuncu 6.8 4,653
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017