Giriş Kayıt
Cara Williams

Cara Williams (92)


Oyuncu

Bernice Kamiat, 29 Haziran 1925 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu. Geri tepen silah (1947), The Helen Morgan Story (1957), (1958) Kader Bağlayınca (1958), (1977) Beyaz Bufalu (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bernice Kamiat
Doğum Tarihi: 29 Haziran 1925
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Bernice Kay
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1978 53 Aksiyon Oyuncu 5.6 113

Beyaz Bufalu
1977 52 Western Oyuncu 6.1 2,709
1974 Komedi Oyuncu 6.7 1,522
1971 46 Dram Oyuncu 4.3 169

Kader Bağlayınca
1958 33 Suç Oyuncu 7.7 9,677
1957 32 Biyografi Oyuncu 6.4 520

Las Vegas Kumarbazı
1956 31 Komedi Oyuncu 6.0 518
1955 Suç Oyuncu 8.6 10,563
1954 Dram Oyuncu    
1953 28 Komedi Oyuncu 6.7 93
1949 24 Suç Oyuncu 6.9 2,246
1948 23 Dram Oyuncu 6.7 84
1948 23 Komedi Oyuncu 7.6 1,454

Geri tepen silah
1947 22 Suç Oyuncu 7.3 3,062
1945 20 Suç Oyuncu 6.3 43

Kanlı Gölge
1944 19 Suç Oyuncu 8.1 33,919
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017