Giriş Kayıt
Serge Witta

Serge Witta


Yönetmen Asistanı

Serge Witta, yönetmen asistanı. Macera Peşinde (1967), Elena et les hommes (1956), Les amants de Montparnasse (Montparnasse 19) (1958), La prisonnière (1968) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1968 Suç Yönetmen Asistanı 6.2 339
1968 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 526
1968 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 89

Macera Peşinde
1967 Macera Yönetmen Asistanı 7.4 1,936
1961 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 159
1958 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.4 605
1958 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 326
1957 Suç Yönetmen Asistanı 6.5 299
1957 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 443
1956 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 1,197
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (10,659) Split (5,702) Rogue One (5,376) Hidden Figures (4,480) Assassin's Creed (3,662) Paterson (3,385) Live by Night (3,332) Patriots Day (3,051) Allied (2,521) Brimstone (1,795)
Dizi Altyazıları
Legion (8,957) Arrow (5,331) The Flash (5,114) The Expanse (2,917) The 100 (2,917) Legends of Tomorrow (2,626) The Blacklist (2,185) Colony (2,112) Vikings (2,035) Designated Survivor (1,910)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017