Giriş Kayıt
Peter Wilds

Peter Wilds


Oyuncu

Peter Wilds, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Noel
2006 Korku Oyuncu 4.6 20,678
2006 Komedi Oyuncu    
2005 Suç Oyuncu    
1997 Dram Oyuncu    
1994 Aksiyon Oyuncu 6.8 825
1993 Animasyon Oyuncu    
1992 Animasyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (4,020) Get Out (2,416) Logan (1,936) La La Land (1,246) Split (1,228) The Age of Shadows (1,225) Rings (1,173) Zashchitniki (1,085) The Great Wall (962) Sand Castle (810)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,193) The Blacklist (3,369) Into the Badlands (2,824) Fargo (2,622) The Last Kingdom (2,528) Doctor Who (2,117) The Expanse (1,578) Game of Thrones (1,557) Vikings (1,532) Supernatural (1,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017