Giriş Kayıt
Peter Wilds

Peter Wilds


Oyuncu

Peter Wilds, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Noel
2006 Korku Oyuncu 4.6 21,860
2006 Komedi Oyuncu    
2005 Suç Oyuncu    
1997 Dram Oyuncu    
1994 Aksiyon Oyuncu 6.8 825
1993 Animasyon Oyuncu    
1992 Animasyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018