Giriş Kayıt
Dorothy Wilde

Dorothy Wilde


Yapımcı

Dorothy Wilde, yapımcı. Yazar! Yazar! (1982), The In-Laws (1979), Yalnız Adam (1984), Making Love (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Öğretmenler
1984 Komedi Çeşitli 6.0 3,149

Yalnız Adam
1984 Komedi Yapımcı 6.2 5,271
1983 Komedi Çeşitli 5.2 578

Yazar! Yazar!
1982 Komedi Yapımcı 6.1 4,269
1982 Dram Yapımcı 6.8 1,927
1979 Macera Yapımcı 7.4 5,711
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (5,937) Rogue One (4,768) Split (3,436) Assassin's Creed (2,413) Brimstone (2,126) Paterson (1,742) Hidden Figures (1,548) The Institute (1,544) The Great Wall (1,194) Passengers (1,065)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,804) Legion (6,842) Arrow (3,667) Legends of Tomorrow (2,140) Into the Badlands (2,073) The Blacklist (1,653) Vikings (1,541) Black Sails (1,534) Game of Thrones (1,418) 24: Legacy (1,399)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017