Giriş Kayıt
Dorothy Wilde

Dorothy Wilde


Yapımcı

Dorothy Wilde, yapımcı. Yazar! Yazar! (1982), The In-Laws (1979), Yalnız Adam (1984), Making Love (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Öğretmenler
1984 Komedi Çeşitli 6.0 3,149

Yalnız Adam
1984 Komedi Yapımcı 6.2 5,271
1983 Komedi Çeşitli 5.2 578

Yazar! Yazar!
1982 Komedi Yapımcı 6.1 4,269
1982 Dram Yapımcı 6.8 2,034
1979 Macera Yapımcı 7.4 6,069
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,110) Rick and Morty (4,201) The Defenders (3,267) The Strain (2,916) Suits (1,852) Mr. Mercedes (1,289) The Sinner (1,103) Fargo (1,063) The Last Ship (993) Breaking Bad (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017