Giriş Kayıt
Dorothy Wilde

Dorothy Wilde


Yapımcı

Dorothy Wilde, yapımcı. Yazar! Yazar! (1982), The In-Laws (1979), Yalnız Adam (1984), Making Love (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Öğretmenler
1984 Komedi Çeşitli 6.0 3,149

Yalnız Adam
1984 Komedi Yapımcı 6.2 5,271
1983 Komedi Çeşitli 5.2 578

Yazar! Yazar!
1982 Komedi Yapımcı 6.1 4,206
1982 Dram Yapımcı 6.8 1,927
1979 Macera Yapımcı 7.4 5,711
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,454) Legion (8,471) The 100 (8,041) Taboo (6,594) The Big Bang Theory (5,748) Arrow (4,720) Black Sails (3,812) The Expanse (3,349) Vikings (3,343) The Flash (3,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017