Giriş Kayıt
Dan Wilcox

Dan Wilcox


Senarist, Yapımcı

Dan Wilcox, senarist, yapımcı. "America 2-Night" (1978) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Daniel Wilcox
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Suç Senarist 6.9 4,933
1987 Aksiyon Senarist 6.7 71
1985 Komedi Yapımcı 6.6 11,053
1984 Komedi Yapımcı
Senarist
6.6 154
1972 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.4 42,171
Film Altyazıları
Dunkirk (5,609) It (3,675) The Mountain Between Us (3,130) Mother! (1,767) American Made (1,592) Kingsman: The Golden Circle (1,545) Stronger (1,474) Loving Vincent (861) The Foreigner (799) Detroit (727)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,129) Vikings (4,801) Game of Thrones (3,406) Mr. Robot (2,711) Supernatural (1,965) Lucifer (1,675) Manhunt: Unabomber (1,540) Outlander (1,524) The Big Bang Theory (1,486) Arrow (1,394)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017