Giriş Kayıt
Dan Wilcox

Dan Wilcox


Senarist, Yapımcı

Dan Wilcox, senarist, yapımcı. "America 2-Night" (1978) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Daniel Wilcox
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Suç Senarist 6.9 5,049
1987 Aksiyon Senarist 6.7 71
1985 Komedi Yapımcı 6.6 11,219
1984 Komedi Yapımcı
Senarist
6.6 154
1972 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.4 42,918
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,725) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,933) Black Mirror (2,671) American Crime Story (1,468) The X Files (1,429) Star Trek: Discovery (1,247) Supernatural (1,235) McMafia (1,120) Altered Carbon (1,104)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018