Giriş Kayıt
Matt Widman

Matt Widman


Matt Widman, Bak Bu Da Konuşuyor (1990), Biri Beni (1987), Legal Eagles (1986), A Stranger Among Us (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matthew Widman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeytanın Avukatı
1997 Dram 0 7.5 287,873

Fidye
1996 Most Popular by Genre 0 6.6 107,119

Bay Mükemmel
1993 Komedi 0 5.9 2,647
1993 Suç 0 7.5 9,927
1992 Suç 0 5.7 2,781
1991 Aksiyon 0 5.9 9,711
1991 Dram 0 6.1 163

Bak Bu Da Konuşuyor
1990 Komedi 0 4.5 40,002

Süphe Altında
1990 Suç 0 6.9 32,630
1989 Aksiyon 0 4.6 329

Biri Beni
1987 Aksiyon 0 6.1 7,884
1986 Komedi 0 5.9 7,987

Remo silahsiz ve tehlikeli
1985 Aksiyon Çeşitli 6.4 9,583
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018