Giriş Kayıt
Matt Widman

Matt Widman


Matt Widman, Bak Bu Da Konuşuyor (1990), Legal Eagles (1986), Biri Beni (1987), A Stranger Among Us (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matthew Widman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeytanın Avukatı
1997 Dram 0 7.5 273,276

Fidye
1996 Most Popular by Genre 0 6.6 102,389
1993 Komedi 0 5.9 2,647
1993 Suç 0 7.5 9,377
1992 Suç 0 5.7 2,781
1991 Aksiyon 0 5.9 9,711
1991 Dram 0 6.1 163

Bak Bu Da Konuşuyor
1990 Komedi 0 4.5 38,244

Süphe Altında
1990 Suç 0 6.9 30,874
1989 Aksiyon 0 4.6 329

Biri Beni
1987 Aksiyon 0 6.1 7,528
1986 Komedi 0 5.9 7,987

Remo silahsiz ve tehlikeli
1985 Aksiyon Çeşitli 6.4 9,141
Dizi Altyazıları
Fargo (5,805) Arrow (5,227) The Flash (4,450) American Gods (4,048) The 100 (3,951) 12 Monkeys (3,053) Better Call Saul (2,935) Supernatural (2,630) Game of Thrones (2,561) Lucifer (2,498)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017