Giriş Kayıt
Stacy Widelitz

Stacy Widelitz


Müzisyen

Stacy Widelitz, müzisyen. Eerie, Indiana (1991), Cehennem Çocukları (1990), Return to Horror High (1987), One Last Dance (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Belgesel 7.6 1,347
2003 Dram Müzik 5.7 1,136
1998 Suç Müzik    

İntikam
1996 Dram Müzik    
1991 Dram Müzik 8.2 4,088

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Müzik 6.2 25,955

Cehennem Çocukları
1990 Aksiyon Müzik 5.4 1,773

Mağazadaki Hayalet
1989 Korku Müzik 4.6 503
1987 Bilim-Kurgu Müzik 5.4 280
1987 Komedi Müzik 4.1 2,192
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,871) Hostiles (2,932) Den of Thieves (2,892) Maze Runner: The Death Cure (2,375) 12 Strong (2,257) Wildling (1,811) Peter Rabbit (1,154) The Commuter (1,118) Submergence (1,080) Winchester (1,041)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,122) The Terror (3,644) The Flash (3,015) Legion (2,913) The Crossing (2,359) Supernatural (2,176) The Expanse (1,487) Vikings (1,477) The Big Bang Theory (1,299) Fear the Walking Dead (1,072)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018