Giriş Kayıt
Stacy Widelitz

Stacy Widelitz


Müzisyen

Stacy Widelitz, müzisyen. Eerie, Indiana (1991), Cehennem Çocukları (1990), Return to Horror High (1987), One Last Dance (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Belgesel 7.6 1,347
2003 Dram Müzik 5.7 1,136
1998 Suç Müzik    

İntikam
1996 Dram Müzik    
1991 Dram Müzik 8.2 3,756

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Müzik 6.2 24,497

Cehennem Çocukları
1990 Aksiyon Müzik 5.4 1,773

Mağazadaki Hayalet
1989 Korku Müzik 4.6 503
1987 Bilim-Kurgu Müzik 5.4 280
1987 Komedi Müzik 4.1 2,192
Film Altyazıları
Live by Night (13,775) Resident Evil: The Final Chapter (6,233) Why Him? (6,074) Rogue One (4,447) Patriots Day (3,462) Hidden Figures (3,397) Assassin's Creed (3,245) Paterson (2,313) Split (2,311) Allied (2,255)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,446) The 100 (3,888) The Flash (3,558) Legion (3,491) Into the Badlands (3,071) The Originals (2,664) The Last Kingdom (2,329) Arrow (2,186) Vikings (2,177) Designated Survivor (1,880)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017