Giriş Kayıt
Stacy Widelitz

Stacy Widelitz


Müzisyen

Stacy Widelitz, müzisyen. Eerie, Indiana (1991), Cehennem Çocukları (1990), Return to Horror High (1987), One Last Dance (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Belgesel 7.6 1,347
2003 Dram Müzik 5.7 1,136
1998 Suç Müzik    

İntikam
1996 Dram Müzik    
1991 Dram Müzik 8.2 3,756

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Müzik 6.2 24,704

Cehennem Çocukları
1990 Aksiyon Müzik 5.4 1,773

Mağazadaki Hayalet
1989 Korku Müzik 4.6 503
1987 Bilim-Kurgu Müzik 5.4 280
1987 Komedi Müzik 4.1 2,192
Film Altyazıları
Kidnap (4,606) T2 Trainspotting (4,595) Beauty and the Beast (3,181) Contratiempo (1,700) The Fate of the Furious (1,637) Redivider (1,417) Dangal (1,278) The Boss Baby (1,186) The Great Wall (1,072) Get Out (933)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,875) Better Call Saul (6,642) American Gods (6,392) Lucifer (4,706) Twin Peaks (4,447) Into the Badlands (3,850) Supernatural (3,610) Gotham (3,463) Fargo (2,901) 12 Monkeys (2,868)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017