Giriş Kayıt
Kathleen Widdoes

Kathleen Widdoes (78)


Oyuncu

Kathleen Widdoes, 21 Mart 1939 Wilmington, Delaware, ABD doğumlu oyuncu. Şeytanın İzinde (1971), (1996) Ateş Altında Cesaret (1996), (1968) Petulia (1968), (1956) As the World Turns (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Mart 1939
Doğum Yeri: Wilmington, Delaware, ABD
Diğer Bir İsmi: Kathy Widdoes
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kuyruklu Yalan
1998 59 Komedi Oyuncu 5.8 539
1997 Suç Oyuncu 8.8 74,249

Ateş Altında Cesaret
1996 57 Dram Oyuncu 6.6 43,460
1986 Dram Oyuncu    
1973 Suç Oyuncu 6.8 84

Şeytanın İzinde
1971 32 Korku Oyuncu 6.0 1,532
1968 29 Dram Oyuncu 7.3 2,173
1966 27 Dram Oyuncu 6.6 978
1961 Dram Oyuncu 8.1 267
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,568
Dizi Altyazıları
Vikings (14,148) Supernatural (6,101) Mr. Robot (5,595) The Big Bang Theory (4,817) Gotham (3,809) Game of Thrones (3,634) Arrow (2,777) Shameless (2,669) The Flash (2,615) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,559)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017