Giriş Kayıt
Kathleen Widdoes

Kathleen Widdoes (78)


Oyuncu

Kathleen Widdoes, 21 Mart 1939 Wilmington, Delaware, ABD doğumlu oyuncu. Şeytanın İzinde (1971), (1996) Ateş Altında Cesaret (1996), (1968) Petulia (1968), (1956) As the World Turns (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Mart 1939
Doğum Yeri: Wilmington, Delaware, ABD
Diğer Bir İsmi: Kathy Widdoes
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kuyruklu Yalan
1998 59 Komedi Oyuncu 5.8 539
1997 Suç Oyuncu 8.8 70,706

Ateş Altında Cesaret
1996 57 Dram Oyuncu 6.6 41,894
1986 Dram Oyuncu    

Şeytanın İzinde
1971 32 Korku Oyuncu 6.0 1,532
1968 29 Dram Oyuncu 7.3 2,173
1966 27 Dram Oyuncu 6.6 978
1965 Dram Oyuncu    
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,506
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,197) Live by Night (7,687) Hidden Figures (5,726) Rogue One (5,151) Split (4,778) Paterson (4,065) Assassin's Creed (4,042) Patriots Day (3,910) Allied (3,532) Passengers (1,623)
Dizi Altyazıları
Legion (9,346) Arrow (5,618) The 100 (3,719) The Flash (3,427) The Expanse (3,160) Designated Survivor (2,628) Colony (2,570) The Originals (2,253) The Last Kingdom (2,063) Vikings (2,041)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017