Giriş Kayıt
Johnny Whitworth

Johnny Whitworth (42)


Oyuncu, Yapımcı

Jonathan Lance Whitworth, 31 Ekim 1975 Charleston, Güney Carolina, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. The Anarchist Cookbook (2002), Locked In (2010), Limit Yok (2011), Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jonathan Lance Whitworth
Doğum Tarihi: 31 Ekim 1975
Doğum Yeri: Charleston, Güney Carolina, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.83 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kör Nokta
2015 Aksiyon Oyuncu 7.5 55,502
2015 40 Dram Oyuncu 5.9 250
2014 Dram Oyuncu 7.8 155,851
2012 37 Dram Oyuncu 6.0 636

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 36 Aksiyon Oyuncu 4.3 98,962
2011 36 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.0 282

Limit Yok
2011 36 Gizem Oyuncu 7.4 471,261
2010 35 Dram Oyuncu 5.2 531

Oyuncu
2009 34 Aksiyon Oyuncu 5.8 121,697
2009 34 Dram Oyuncu 7.0 91
2008 Dram Oyuncu 8.0 60
2008 33 Komedi Oyuncu 6.6 216

Kadavra
2008 33 Suç Oyuncu 6.0 28,524

3:10 Treni
2007 32 Macera Oyuncu 7.7 260,504

Edie
2006 31 Biyografi Oyuncu 6.4 19,508

Ağlayan Tepeler
2003 28 Dram Oyuncu    

Gelini Öpmek
2002 27 Komedi Oyuncu 5.5 970

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 48,100
2002 27 Komedi Oyuncu 6.9 55
2002 27 Komedi Oyuncu 5.2 1,236

Ölümcül Bedel
2001 26 Korku Oyuncu 4.8 22,150
2000 25 Dram Oyuncu 5.9 746
1999 24 Dram Oyuncu 5.6 359
1999 24 Dram Oyuncu 3.8 373
1998 23 Dram Oyuncu 4.9 2,151

Çılgın Parti
1998 23 Komedi Oyuncu 6.5 40,756
1998 23 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,028

Yağmurcu
1997 22 Suç Oyuncu 7.1 52,365
1997 Dram Oyuncu 6.1 250
1995 20 Komedi Oyuncu 6.7 42,517
1995 20 Komedi Oyuncu 6.1 4,221
1994 Dram Oyuncu 6.8 8,239
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018