Giriş Kayıt
Ian Whittaker

Ian Whittaker (89)


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Ian Whittaker, 01 Ocak 1928 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu set dekoratörü, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı. Yaratık (1979), İskoçyalı (1986), Aşk Ve Yaşam (1995), Aynalar (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1928
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Ian Whitaker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 81 Biyografi Set Dekoratörü 7.1 2,961
2009 81 Macera Set Dekoratörü 6.7 3,370

Aynalar
2008 80 Korku Set Dekoratörü 6.2 91,018
2006 78 Gizem Set Dekoratörü 5.5 703

Julia Olmak
2004 76 Komedi Set Dekoratörü 7.1 10,854

Tutku
2002 74 Dram Set Dekoratörü 6.4 11,703
2002 74 Komedi Set Dekoratörü 6.9 19,559

Genç Kız Ve Kral
1999 71 Komedi Set Dekoratörü 6.7 31,803

Bir Yaz Gecesi Rüyası
1999 71 Komedi Set Dekoratörü 6.5 22,042

Jakob'un Yalanları
1999 71 Komedi Sanat Bölümü 6.5 12,771

Tehlikeli Güzellik
1998 70 Biyografi Set Dekoratörü 7.3 13,275
1996 68 Dram Set Dekoratörü 6.3 377

Aşk Ve Yaşam
1995 67 Dram Set Dekoratörü 7.7 83,611

Sadece Sen
1994 66 Komedi Set Dekoratörü 6.5 16,630

Günden Kalanlar
1993 65 Dram Set Dekoratörü 7.9 49,107

Silahların Günü
1993 65 Aksiyon Set Dekoratörü 5.2 2,716

Howardların Malikanesi
1992 64 Dram Set Dekoratörü 7.5 22,753
1991 63 Biyografi Yapım Tasarımcısı    

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 62 Komedi Sanat Bölümü 5.2 18,558
1990 62 Gizem Set Dekoratörü    

Yaşlı Adam ve Deniz
1990 62 Dram Set Dekoratörü 6.9 875
1989 61 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.3 937
1988 60 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 1,101
1988 60 Komedi Set Dekoratörü 7.0 7,359

İskoçyalı
1986 58 Macera Set Dekoratörü 7.2 104,212
1986 58 Komedi Set Dekoratörü 4.9 2,379
1985 57 Komedi Set Dekoratörü 4.4 992
1984 56 Dram Set Dekoratörü 6.6 4,199
1982 54 Dram Sanat Yönetmeni 6.9 310
1981 53 Aksiyon Set Dekoratörü 6.7 11,690
1980 52 Aksiyon Sanat Bölümü 4.7 2,972

Ormandaki Göz
1980 52 Korku Set Dekoratörü 6.4 4,292

Küba
1979 51 Macera Set Dekoratörü 5.7 1,897
1979 51 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 717

Yaratık
1979 51 Korku Set Dekoratörü 8.5 626,613

Hanover Caddesi
1979 51 Aksiyon Set Dekoratörü 6.1 3,636
1979 51 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 694
1978 50 Dram Sanat Bölümü 5.8 1,121
1977 49 Macera Sanat Bölümü 5.8 405
1977 49 Biyografi Sanat Bölümü 6.1 1,255
1976 48 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 591
1976 48 Dram Sanat Bölümü 6.2 897
1975 47 Dram Sanat Bölümü 6.6 16,290
1975 47 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 1,556
1975 47 Komedi Sanat Bölümü 7.4 111,427
1974 46 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.2 1,647

Dehşet Gemisi
1974 46 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 3,863
1974 46 Macera Set Dekoratörü 6.5 634
1974 46 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 64
1973 45 Dram Sanat Bölümü    
1971 43 Komedi Set Dekoratörü 7.9 2,177

Şeytanlar
1971 43 Dram Sanat Bölümü 7.8 9,698

Yalniz kalpler
1970 42 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 1,742

Büyük Şampiyon
1969 41 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 3,061
1968 40 Biyografi Sanat Bölümü 7.7 1,676
1967 39 Dram Set Dekoratörü 7.5 1,235

Sevgili Öğretmenim
1967 39 Dram Sanat Bölümü 7.7 12,797
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017