Giriş Kayıt
Sheila Whitfield

Sheila Whitfield


Oyuncu

Sheila Whitfield, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Dram Oyuncu 5.1 869
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,369
1998 Suç Oyuncu 7.2 16,187
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,055
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,622
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,297
Film Altyazıları
Rampage (15,278) Ready Player One (10,862) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,704) The Cured (1,516) Blockers (1,227) Den 12. mann (717) Set It Up (540) Black Panther (535) Journey's End (467)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,937) 12 Monkeys (2,965) Into the Badlands (2,696) La casa de papel (2,158) The 100 (1,713) Legion (1,411) Fear the Walking Dead (1,127) The Crossing (1,086) The Expanse (979) Unsolved (956)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018