Giriş Kayıt
Sheila Whitfield

Sheila Whitfield


Oyuncu

Sheila Whitfield, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Dram Oyuncu 5.2 754
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,116
1998 Suç Oyuncu 7.2 15,918
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,768
1985 Dram Oyuncu 5.1 6,091
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,045
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,761) Legion (9,116) Arrow (6,527) The 100 (6,200) The Flash (5,725) Black Sails (4,057) The Big Bang Theory (4,001) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,669) Suits (3,508) Vikings (3,251)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017