Giriş Kayıt
Robert Whitelock

Robert Whitelock


Oyuncu

Charles Robert William Whitelock, oyuncu. Banka İşi (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Charles Robert William Whitelock
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 7.4 8,086

Suç Ortakları
2015 Macera Oyuncu 6.4 1,351

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 126,237
2013 Gerilim Oyuncu 7.0 25,178

Titanik: Kan ve Çelik
2012 Dram Oyuncu 7.3 1,368
2011 Dram Oyuncu 8.0 8,255
2011 Suç Oyuncu 7.4 905

Banka İşi
2008 Suç Oyuncu 7.3 159,660

Paranoya
2006 Dram Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu    
2004 Suç Oyuncu 7.6 138
2004 Belgesel Oyuncu 8.2 178

Pompeii Son Gün
2003 Dram Oyuncu    

Genç Hitler
2002 Dram Oyuncu 6.6 6,343
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,601
Dizi Altyazıları
Vikings (13,545) Supernatural (5,723) Mr. Robot (5,324) The Big Bang Theory (4,565) Gotham (3,512) Game of Thrones (3,337) Arrow (2,522) The Flash (2,443) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,309) Shameless (2,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017