Giriş Kayıt
Sara E. White

Sara E. White


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Görsel Efekt

Sara E. White, yapım yöneticisi, yapımcı, görsel efekt. Hızlı ve Öfkeli 4 (2009), Seks Oyunları (1999), Korkusuz (2003), Özel Tim (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sara White
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 7.8 1,216
2016 Korku Yapımcı 5.2 3,204
2015 Aksiyon Yapımcı 8.0 61,284

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.0 488,761

Beverly Hills Çuvava 3
2012 Macera Yapımcı 4.7 1,126

Beverly Hills Çuvava 2
2011 Macera Yapımcı 4.5 2,483

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 230,351

Beverly Hills Çuvava
2008 Macera Yapım Yöneticisi 3.7 18,305

Demir Adam
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.9 794,479

Noel Baba 3
2006 Macera Yapım Yöneticisi 4.7 25,872

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Yapımcı 4.8 40,231

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.3 96,149

Özel Tim
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.0 127,778

Korkusuz
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.3 190,471

Beni Unutma
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 91,534

Belanın Böylesi
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 18,474

Onunla Bir Gece
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 26,720

Seks Oyunları
1999 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 161,651

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 24,978

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Görsel Efekt 7.0 92,670

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.4 64,332
1997 Dram Çeşitli 6.7 2,689

Akşam Yıldızı
1996 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 3,603
1995 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 7,609
1994 Macera Çeşitli 6.1 893
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018