Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Sara E. White

Sara E. White


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Görsel Efekt

Sara E. White, yapım yöneticisi, yapımcı, görsel efekt. Hızlı ve Öfkeli 4 (2009), Seks Oyunları (1999), Korkusuz (2003), Özel Tim (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sara White
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Yapımcı 5.3 723
2015 Aksiyon Yapımcı 8.0 53,154

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.1 430,256
2012 Macera Yapımcı    
2011 Macera Yapımcı    

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 209,774

Beverly Hills Çuvava
2008 Macera Yapım Yöneticisi 3.7 18,137

Demir Adam
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.9 719,196

Noel Baba 3
2006 Macera Yapım Yöneticisi 4.7 23,179

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Yapımcı 4.8 37,353

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.3 89,516

Özel Tim
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.0 121,947

Korkusuz
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.3 179,494

Beni Unutma
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 85,859

Belanın Böylesi
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 17,649

Onunla Bir Gece
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 26,018

Seks Oyunları
1999 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 152,357

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 23,300

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Görsel Efekt 7.0 87,770
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.4 59,798
1997 Dram Çeşitli 6.7 2,689

Akşam Yıldızı
1996 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 3,425
1995 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 7,041
1994 Macera Çeşitli 6.1 893
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017