Giriş Kayıt
Sara E. White

Sara E. White


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Görsel Efekt

Sara E. White, yapım yöneticisi, yapımcı, görsel efekt. Hızlı ve Öfkeli 4 (2009), Seks Oyunları (1999), Korkusuz (2003), Özel Tim (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sara White
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Yapımcı 5.3 1,427
2015 Aksiyon Yapımcı 8.0 55,586

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.0 443,546
2012 Macera Yapımcı    
2011 Macera Yapımcı    

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 217,445

Beverly Hills Çuvava
2008 Macera Yapım Yöneticisi 3.7 18,305

Demir Adam
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.9 737,674

Noel Baba 3
2006 Macera Yapım Yöneticisi 4.7 23,206

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Yapımcı 4.8 38,161

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.3 91,241

Özel Tim
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.0 123,858

Korkusuz
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.3 182,455

Beni Unutma
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 87,341

Belanın Böylesi
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 17,860

Onunla Bir Gece
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 26,018

Seks Oyunları
1999 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 154,833

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 23,945

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Görsel Efekt 7.0 89,276
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.4 61,191
1997 Dram Çeşitli 6.7 2,689

Akşam Yıldızı
1996 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 3,539
1995 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 7,041
1994 Macera Çeşitli 6.1 893
Film Altyazıları
Kidnap (4,323) T2 Trainspotting (3,441) Beauty and the Beast (2,926) Contratiempo (1,523) The Fate of the Furious (1,469) Redivider (1,274) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,036) The Great Wall (935) Get Out (816)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,918) The Flash (5,857) Better Call Saul (5,785) Twin Peaks (4,181) Lucifer (4,120) Into the Badlands (3,655) Supernatural (3,260) Gotham (2,971) 12 Monkeys (2,565) Fargo (2,509)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017