Giriş Kayıt
Sara E. White

Sara E. White


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Görsel Efekt

Sara E. White, yapım yöneticisi, yapımcı, görsel efekt. Hızlı ve Öfkeli 4 (2009), Seks Oyunları (1999), Korkusuz (2003), Özel Tim (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sara White
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Yapımcı 5.3 843
2015 Aksiyon Yapımcı 8.0 53,790

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.1 434,024
2012 Macera Yapımcı    
2011 Macera Yapımcı    

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 211,382

Beverly Hills Çuvava
2008 Macera Yapım Yöneticisi 3.7 18,246

Demir Adam
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.9 724,792

Noel Baba 3
2006 Macera Yapım Yöneticisi 4.7 23,206

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Yapımcı 4.8 37,643

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.3 90,020

Özel Tim
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.0 122,593

Korkusuz
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.3 180,369

Beni Unutma
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 86,283

Belanın Böylesi
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 17,714

Onunla Bir Gece
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 26,018

Seks Oyunları
1999 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 153,062

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 23,465

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Görsel Efekt 7.0 88,257
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.4 60,200
1997 Dram Çeşitli 6.7 2,689

Akşam Yıldızı
1996 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 3,466
1995 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 7,041
1994 Macera Çeşitli 6.1 893
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,495) Doctor Strange (6,891) Allied (6,475) Moana (4,907) John Wick: Chapter 2 (4,462) Lion (3,582) Arrival (3,242) Forushande (3,032) Split (2,295) Hacksaw Ridge (2,291)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,515) Supernatural (4,747) The Expanse (4,367) Vikings (4,224) Suits (3,699) The Big Bang Theory (2,590) Sherlock (2,528) Arrow (2,089) Legion (2,024) Blindspot (1,983)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017