Giriş Kayıt
Sara E. White

Sara E. White


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Görsel Efekt

Sara E. White, yapım yöneticisi, yapımcı, görsel efekt. Hızlı ve Öfkeli 4 (2009), Seks Oyunları (1999), Korkusuz (2003), Özel Tim (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sara White
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Yapımcı 5.3 1,022
2015 Aksiyon Yapımcı 8.0 54,636

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.0 438,046
2012 Macera Yapımcı    
2011 Macera Yapımcı    

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 213,003

Beverly Hills Çuvava
2008 Macera Yapım Yöneticisi 3.7 18,305

Demir Adam
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.9 730,387

Noel Baba 3
2006 Macera Yapım Yöneticisi 4.7 23,206

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Yapımcı 4.8 37,843

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.3 90,530

Özel Tim
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.0 123,148

Korkusuz
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.3 181,301

Beni Unutma
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 86,714

Belanın Böylesi
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 17,770

Onunla Bir Gece
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 26,018

Seks Oyunları
1999 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 153,754

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 23,784

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Görsel Efekt 7.0 88,698
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.4 60,636
1997 Dram Çeşitli 6.7 2,689

Akşam Yıldızı
1996 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 3,489
1995 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 7,041
1994 Macera Çeşitli 6.1 893
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017