Giriş Kayıt
Jessica White

Jessica White


Oyuncu

Jessica White, Buffalo, New York, ABD doğumlu oyuncu. Exposure: Sports Illustrated Swimsuit 2011 (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Buffalo, New York, ABD
Boyu: 1.77 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 4.9 2,470
2016 Komedi Oyuncu 4.6 138
2011 Belgesel Oyuncu    
2007 Reality-TV Oyuncu    

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Oyuncu 4.6 34,915

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,806
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,214) Stronger (4,165) Dunkirk (3,093) Loving Vincent (1,918) Flatliners (1,759) American Made (1,670) It (1,612) Kingsman: The Golden Circle (1,483) Mother! (1,370) The Foreigner (847)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,226) Mr. Robot (6,693) Shameless (5,651) Game of Thrones (3,357) Manhunt: Unabomber (2,809) Peaky Blinders (2,706) Designated Survivor (1,516) Lucifer (1,355) The Big Bang Theory (1,313) Supernatural (1,182)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017