Giriş Kayıt
Jessica White

Jessica White


Oyuncu

Jessica White, Buffalo, New York, ABD doğumlu oyuncu. Exposure: Sports Illustrated Swimsuit 2011 (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Buffalo, New York, ABD
Boyu: 1.77 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 4.9 2,702
2016 Komedi Oyuncu 4.6 138
2011 Belgesel Oyuncu    
2007 Reality-TV Oyuncu 7.9 224

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Oyuncu 4.7 35,861

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,929
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018