Giriş Kayıt
Jessica White

Jessica White


Oyuncu

Jessica White, Buffalo, New York, ABD doğumlu oyuncu. Exposure: Sports Illustrated Swimsuit 2011 (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Buffalo, New York, ABD
Boyu: 1.77 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 4.8 1,974
2016 Komedi Oyuncu 4.6 138
2011 Belgesel Oyuncu    
2007 Reality-TV Oyuncu    

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Oyuncu 4.6 32,971

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,582
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,887) The Expanse (7,436) Taboo (7,418) Legion (6,046) Arrow (5,800) The Big Bang Theory (5,587) Vikings (4,479) The Blacklist (3,166) Sherlock (2,787) Suits (2,629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017