Giriş Kayıt
Irene White

Irene White


Oyuncu

Beirut, Lebanon, Beirut, Lebanon doğumlu oyuncu. (2011) Yeşil Yaban Arısı (2011), (2015) Superstore (2015), (2013) Parkland (2013), (2018) 15:17 Paris Treni (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Beirut, Lebanon
Doğum Yeri: Beirut, Lebanon
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

15:17 Paris Treni
2018 Biyografi Oyuncu 5.0 9,307
2015 Komedi Oyuncu 7.7 12,124

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 Komedi Oyuncu 6.7 26,615
2013 Dram Oyuncu 6.4 13,357
2013 Dram Oyuncu 6.6 20
2013 Komedi Oyuncu 7.7 60

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Oyuncu 3.5 18,176

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Oyuncu 5.8 144,744
2008 Komedi Oyuncu    

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Oyuncu 6.4 39,275
Dizi Altyazıları
Westworld (18,192) La casa de papel (3,563) Into the Badlands (2,691) The Flash (2,504) Supernatural (2,430) Legion (2,386) Krypton (2,231) Fear the Walking Dead (1,971) The Big Bang Theory (1,707) Gotham (1,652)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018