Giriş Kayıt
Irene White

Irene White


Oyuncu

Beirut, Lebanon, Beirut, Lebanon doğumlu oyuncu. Modern Family (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Beirut, Lebanon
Doğum Yeri: Beirut, Lebanon
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.6 8,070
2014 Komedi Oyuncu 6.7 24,545
2013 Dram Oyuncu 6.3 12,404
2013 Dram Oyuncu 6.6 20
2013 Komedi Oyuncu 7.7 60

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Oyuncu 3.6 16,771

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Oyuncu 5.8 139,995
2008 Komedi Oyuncu    

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Oyuncu 6.4 37,714
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,172) Silence (1,869) Gold (1,838) Logan (1,293) The Fate of the Furious (1,032) Fifty Shades Darker (995) Get Out (958) Split (887) La La Land (861) The Age of Shadows (779)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,824) The Flash (6,212) Gotham (2,846) Into the Badlands (2,609) Fargo (1,469) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,358) Vikings (1,269) Billions (1,229) The Blacklist (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017