Giriş Kayıt
Irene White

Irene White


Oyuncu

Beirut, Lebanon, Beirut, Lebanon doğumlu oyuncu. Modern Family (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Beirut, Lebanon
Doğum Yeri: Beirut, Lebanon
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.6 7,713
2014 Komedi Oyuncu 6.7 24,402
2013 Dram Oyuncu 6.3 12,309
2013 Dram Oyuncu 6.6 20
2013 Komedi Oyuncu 7.7 60

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Oyuncu 3.6 16,653

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Oyuncu 5.8 139,573
2008 Komedi Oyuncu    

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Oyuncu 6.4 37,578
Film Altyazıları
Live by Night (9,771) Resident Evil: The Final Chapter (8,761) Hidden Figures (4,641) Rogue One (4,218) Patriots Day (4,204) Assassin's Creed (3,718) Split (3,473) Allied (3,449) Paterson (3,264) Why Him? (1,786)
Dizi Altyazıları
Legion (4,376) The 100 (3,965) Arrow (3,216) Black Sails (3,150) The Expanse (3,034) The Originals (2,744) Colony (2,574) The Flash (2,245) The Last Kingdom (2,148) Vikings (2,010)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017