Giriş Kayıt
Irene White

Irene White


Oyuncu

Beirut, Lebanon, Beirut, Lebanon doğumlu oyuncu. Modern Family (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Beirut, Lebanon
Doğum Yeri: Beirut, Lebanon
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.6 6,954
2014 Komedi Oyuncu 6.7 24,046
2013 Dram Oyuncu 6.3 12,117
2013 Dram Oyuncu 6.6 20
2013 Komedi Oyuncu 7.7 60

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Oyuncu 3.6 16,436

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Oyuncu 5.8 138,594
2008 Komedi Oyuncu    

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Oyuncu 6.4 37,289
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017