Giriş Kayıt
Irene White

Irene White


Oyuncu

Beirut, Lebanon, Beirut, Lebanon doğumlu oyuncu. Modern Family (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Beirut, Lebanon
Doğum Yeri: Beirut, Lebanon
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

15:17 Paris Treni
2018 Dram Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 7.7 10,057
2014 Komedi Oyuncu 6.7 25,650
2013 Dram Oyuncu 6.4 12,971
2013 Dram Oyuncu 6.6 20
2013 Komedi Oyuncu 7.7 60

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Oyuncu 3.6 17,489

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Oyuncu 5.8 142,759
2008 Komedi Oyuncu    

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Oyuncu 6.4 38,599
Film Altyazıları
The Foreigner (7,453) The Mountain Between Us (5,237) Flatliners (4,917) Stronger (3,463) Beyond Skyline (3,312) Dunkirk (3,255) American Made (2,196) Kingsman: The Golden Circle (1,972) It (1,684) Victoria & Abdul (1,465)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017