Giriş Kayıt
Ian White

Ian White


Yönetmen

Ian White, yönetmen. The Bill (1984), (1995) Hollyoaks (1995), (1986) Lovejoy (1986), (1999) Bad Girls (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Dram Yönetmen 5.2 771
1999 Suç Yönetmen 8.1 1,546
1995 Dram Yönetmen 5.1 3,317
1986 Dram Yönetmen 6.0 1,827
1986 Komedi Yönetmen 7.9 2,133
1985 Dram Yönetmen 5.0 6,205
1984 Suç Yönetmen 6.6 2,101
Dizi Altyazıları
The Flash (9,728) Better Call Saul (5,530) Fargo (4,527) Lucifer (3,742) Gotham (3,374) The 100 (3,339) Arrow (3,060) 12 Monkeys (2,564) American Gods (2,384) Supernatural (2,289)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017