Giriş Kayıt
Ian White

Ian White


Yönetmen

Ian White, yönetmen. The Bill (1984), (1986) Lovejoy (1986), (1995) Hollyoaks (1995), (1999) Bad Girls (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Dram Yönetmen 5.2 780
1999 Suç Yönetmen 8.1 1,566
1995 Dram Yönetmen 5.1 3,345
1986 Dram Yönetmen 6.0 1,864
1986 Komedi Yönetmen 7.9 2,160
1985 Dram Yönetmen 5.0 6,264
1984 Suç Yönetmen 6.6 2,134
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017