Giriş Kayıt
Ian White

Ian White


Yönetmen

Ian White, yönetmen. The Bill (1984), (1995) Hollyoaks (1995), (1986) Lovejoy (1986), (1999) Bad Girls (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Dram Yönetmen 5.2 750
1999 Suç Yönetmen 8.1 1,512
1995 Dram Yönetmen 5.2 3,263
1986 Dram Yönetmen 6.0 1,764
1986 Komedi Yönetmen 7.9 2,063
1985 Dram Yönetmen 5.1 6,085
1984 Suç Yönetmen 6.6 2,039
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017