Giriş Kayıt
Ian White

Ian White


Yönetmen

Ian White, yönetmen. The Bill (1984), (1995) Hollyoaks (1995), (1986) Lovejoy (1986), (1999) Bad Girls (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Dram Yönetmen 5.2 759
1999 Suç Yönetmen 8.1 1,525
1995 Dram Yönetmen 5.1 3,291
1986 Dram Yönetmen 6.0 1,793
1986 Komedi Yönetmen 7.9 2,097
1985 Dram Yönetmen 5.0 6,121
1984 Suç Yönetmen 6.6 2,066
Film Altyazıları
Live by Night (12,811) Resident Evil: The Final Chapter (5,946) Why Him? (5,507) Rogue One (4,017) Patriots Day (3,183) Assassin's Creed (3,021) Hidden Figures (3,006) Paterson (2,206) Allied (2,195) Split (2,191)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,132) The 100 (3,731) Legion (3,198) Into the Badlands (2,879) The Originals (2,608) The Last Kingdom (2,279) Arrow (2,052) Vikings (1,873) The Expanse (1,781) Designated Survivor (1,773)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017