Giriş Kayıt
Gina White

Gina White


Yapımcı

Gina White, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Gina L. White
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Çeşitli 5.9 24,149

Güzellik Salonu
2005 Komedi Çeşitli 5.5 13,935

Zaman Tükeniyor
2003 Suç Yapımcı
Çeşitli
6.5 48,195
2003 Komedi Çeşitli 7.9 13,829
2002 Biyografi Yapımcı 7.3 27,854
2000 Dram Çeşitli    

Cani Ruh
1998 Suç Çeşitli 7.0 61,733

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Çeşitli 6.6 42,323

Mavi Elbiseli Şeytan
1995 Suç Çeşitli 6.7 13,500
1993 Dram Çeşitli 7.7 188,099

Pelikan Dosyası
1993 Suç Çeşitli 6.6 62,652

Barınağın Meleği
1993 Dram Çeşitli 7.2 1,953

Hediyelik Kız
1993 Komedi Çeşitli 6.2 17,441

Kadın Kokusu
1992 Dram Çeşitli 8.0 205,600

Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Çeşitli 8.6 961,575
Dizi Altyazıları
The Flash (9,931) Better Call Saul (5,650) Fargo (4,744) Lucifer (3,880) The 100 (3,479) Gotham (3,435) Arrow (3,368) 12 Monkeys (2,653) American Gods (2,495) Supernatural (2,357)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017