Giriş Kayıt
Gina White

Gina White


Yapımcı

Gina White, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Gina L. White
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Çeşitli 5.9 24,149

Güzellik Salonu
2005 Komedi Çeşitli 5.5 13,787

Zaman Tükeniyor
2003 Suç Yapımcı
Çeşitli
6.5 47,820
2003 Komedi Çeşitli 7.9 13,742
2002 Biyografi Yapımcı 7.3 27,708
2000 Dram Çeşitli    

Cani Ruh
1998 Suç Çeşitli 7.0 61,152

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Çeşitli 6.6 41,913

Mavi Elbiseli Şeytan
1995 Suç Çeşitli 6.7 13,500
1993 Dram Çeşitli 7.7 186,370

Pelikan Dosyası
1993 Suç Çeşitli 6.6 62,063

Barınağın Meleği
1993 Dram Çeşitli 7.2 1,953

Hediyelik Kız
1993 Komedi Çeşitli 6.2 17,441

Kadın Kokusu
1992 Dram Çeşitli 8.0 203,605

Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Çeşitli 8.6 948,600
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017