Giriş Kayıt
Gina White

Gina White


Yapımcı

Gina White, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Gina L. White
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Çeşitli 5.9 24,720

Güzellik Salonu
2005 Komedi Çeşitli 5.5 14,502

Zaman Tükeniyor
2003 Suç Yapımcı
Çeşitli
6.5 50,101
2003 Komedi Çeşitli 7.9 14,290
2002 Biyografi Yapımcı 7.3 28,827
2000 Dram Çeşitli    

Cani Ruh
1998 Suç Çeşitli 7.0 64,335

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Çeşitli 6.6 43,917

Mavi Elbiseli Şeytan
1995 Suç Çeşitli 6.7 13,500
1993 Dram Çeşitli 7.7 195,232

Pelikan Dosyası
1993 Suç Çeşitli 6.6 65,321

Barınağın Meleği
1993 Dram Çeşitli 7.2 1,953

Hediyelik Kız
1993 Komedi Çeşitli 6.2 17,441

Kadın Kokusu
1992 Dram Çeşitli 8.0 215,557

Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Çeşitli 8.6 1,022,563
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018