Giriş Kayıt
Gina White

Gina White


Yapımcı

Gina White, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Gina L. White
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Çeşitli 5.9 24,720

Güzellik Salonu
2005 Komedi Çeşitli 5.5 14,613

Zaman Tükeniyor
2003 Suç Yapımcı
Çeşitli
6.5 50,647
2003 Komedi Çeşitli 7.9 14,500
2002 Biyografi Yapımcı 7.3 29,238
2000 Dram Çeşitli    

Cani Ruh
1998 Suç Çeşitli 7.0 65,250

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Çeşitli 6.6 44,616

Mavi Elbiseli Şeytan
1995 Suç Çeşitli 6.7 13,500
1993 Dram Çeşitli 7.7 197,741

Pelikan Dosyası
1993 Suç Çeşitli 6.6 66,270

Barınağın Meleği
1993 Dram Çeşitli 7.2 1,953

Hediyelik Kız
1993 Komedi Çeşitli 6.2 17,441

Kadın Kokusu
1992 Dram Çeşitli 8.0 219,650

Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Çeşitli 8.6 1,050,548
Film Altyazıları
Rampage (15,251) Ready Player One (10,845) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,697) The Cured (1,513) Blockers (1,217) Den 12. mann (710) Set It Up (539) Black Panther (532) Journey's End (463)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,869) 12 Monkeys (2,944) Into the Badlands (2,688) La casa de papel (2,149) The 100 (1,684) Legion (1,405) Fear the Walking Dead (1,122) The Crossing (1,084) The Expanse (973) Unsolved (947)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018