Giriş Kayıt
Delphine White

Delphine White


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Delphine White, kostüm tasarımcısı, kostümcü. Ekrandaki Dehşet (1983), The Strain (2014), Korku Evi (2011), Tarayıcılar (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.6 3,747
2017 Dram Kostüm Tasarımcısı    

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Kostüm Tasarımcısı 5.0 46,377
2015 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.4 555
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 61,857
2012 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.5 9,434

Korku Evi
2011 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.0 53,230
2011 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.3 13,338
2009 Romantik Kostüm Tasarımcısı    
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı    

Yılın Başkanı
2006 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 28,308

Adamım
2005 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.5 22,060

Gel Git Ülkesi
2005 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 28,008
2004 Dram Kostüm Tasarımcısı    
2004 Dram Kostüm Tasarımcısı    

Kurşun Geçirmez
2003 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.5 43,486
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.9 2,133

Yabancılar Arasında
2002 Dram Kostüm Bölümü 6.2 874
2002 Suç Kostüm Bölümü 7.1 104,731

Brianın şarkısı
2001 Dram Kostüm Tasarımcısı    

Büyük Yem
2000 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.7 9,109
1999 Suç Kostüm Bölümü 5.3 1,858
1999 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 31,533

Rüşvetçi
1999 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.0 15,793

Stüdyo 54
1998 Dram Kostüm Bölümü 5.8 28,567

Can Dostum
1997 Dram Kostüm Bölümü 8.3 659,889
1997 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 2,570

İyi Geceler Öpücüğü
1996 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.7 63,008
1996 Komedi Kostüm Bölümü 5.3 5,216

Sonsuz İhtiras
1995 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 36,447

Çılgınlığın Ötesinde
1994 Korku Kostüm Bölümü 7.2 46,529
1989 Suç Kostüm Tasarımcısı    
1988 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.7 803
1985 Dram Kostüm Bölümü 8.4 13,022
1985 Komedi Kostüm Tasarımcısı    

Ekrandaki Dehşet
1983 Korku Kostüm Tasarımcısı 7.3 65,175

Gece Avı
1982 Korku Kostüm Tasarımcısı 5.5 2,533

Tarayıcılar
1981 Korku Kostüm Tasarımcısı 6.8 37,811
1980 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.7 140

Hastanede Dehşet
1979 Korku Kostüm Bölümü 6.9 19,277
1979 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.5 1,139
1978 Dram Kostüm Bölümü 3.8 109
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017