Giriş Kayıt
Delphine White

Delphine White


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Delphine White, kostüm tasarımcısı, kostümcü. Ekrandaki Dehşet (1983), The Strain (2014), Korku Evi (2011), Tarayıcılar (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kostüm Tasarımcısı    

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Kostüm Tasarımcısı 4.9 49,216
2015 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.4 555
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 68,353
2012 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.5 9,560

Korku Evi
2011 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.0 56,652
2011 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.3 13,778
2009 Romantik Kostüm Tasarımcısı    
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.2 293

Yılın Başkanı
2006 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 28,308

Adamım
2005 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.5 22,060

Gel Git Ülkesi
2005 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 28,967
2004 Dram Kostüm Tasarımcısı    
2004 Dram Kostüm Tasarımcısı    

Kurşun Geçirmez
2003 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.5 44,623
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.9 2,133

Yabancılar Arasında
2002 Dram Kostüm Bölümü 6.2 874
2002 Suç Kostüm Bölümü 7.1 109,750

Brianın şarkısı
2001 Dram Kostüm Tasarımcısı    

Büyük Yem
2000 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.7 9,109
1999 Suç Kostüm Bölümü 5.3 1,858
1999 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 32,347

Rüşvetçi
1999 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.0 15,793

Stüdyo 54
1998 Dram Kostüm Bölümü 5.8 29,453

Can Dostum
1997 Dram Kostüm Bölümü 8.3 714,131
1997 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 2,570

İyi Geceler Öpücüğü
1996 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.7 65,174
1996 Komedi Kostüm Bölümü 5.3 5,381

Sonsuz İhtiras
1995 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 38,090

Çılgınlığın Ötesinde
1994 Korku Kostüm Bölümü 7.2 49,600
1989 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.7 1,381
1988 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.7 803
1985 Dram Kostüm Bölümü 8.4 16,267
1985 Komedi Kostüm Tasarımcısı    

Ekrandaki Dehşet
1983 Korku Kostüm Tasarımcısı 7.3 69,792

Gece Avı
1982 Korku Kostüm Tasarımcısı 5.5 2,738

Tarayıcılar
1981 Korku Kostüm Tasarımcısı 6.8 40,289
1980 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.7 140

Hastanede Dehşet
1979 Korku Kostüm Bölümü 6.9 20,898
1979 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.5 1,139
1978 Dram Kostüm Bölümü 3.8 109
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018