Giriş Kayıt
David White

David White (74)


Oyuncu

Daniel David White, 04 Nisan 1916 Denver, Colorado, ABD doğumlu oyuncu. Tatlı Cadı (1964), (1960) Garsoniyer (1960), (1985) Brewster's Millions (1985), (1960) Campobello'da Şafak (1960) gibi yapımlarla biliniyor.27 Kasım 1990 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Daniel David White
Doğum Tarihi: 04 Nisan 1916
Ölüm Tarihi: 27 Kasım 1990
Doğum Yeri: Denver, Colorado, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 72 Belgesel Oyuncu 7.3 2,346
1985 69 Komedi Oyuncu 6.5 30,632

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 9,446
1976 Dram Oyuncu 7.3 3,927
1974 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,228
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,962
1970 54 Aksiyon Oyuncu 5.3 51

Tatlı Cadı
1964 Komedi Oyuncu 7.6 13,006
1963 Aksiyon Oyuncu    
1963 Dram Oyuncu    
1962 Suç Oyuncu 8.6 2,854
1961 45 Komedi Oyuncu 7.1 741

Campobello'da Şafak
1960 44 Biyografi Oyuncu 7.1 917

Garsoniyer
1960 44 Komedi Oyuncu 8.3 125,554

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Oyuncu 9.0 52,601
1958 Dram Oyuncu    
1957 Western Oyuncu 8.5 1,774
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,650

Başarının Tatlı Kokusu
1957 41 Dram Oyuncu 8.2 21,187
1956 Komedi Oyuncu 8.5 201
1955 Komedi Oyuncu 8.6 1,029
1950 Dram Oyuncu 8.5 59
1948 Dram Oyuncu 8.0 163
1948 Dram Oyuncu 8.1 61
Dizi Altyazıları
Vikings (19,730) Black Mirror (5,474) Supernatural (3,949) The Big Bang Theory (3,536) The Flash (3,326) Shameless (3,166) The Blacklist (1,955) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,815) The X Files (1,579) Knightfall (1,332)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018