Giriş Kayıt
David White

David White (74)


Oyuncu

Daniel David White, 04 Nisan 1916 Denver, Colorado, ABD doğumlu oyuncu. Tatlı Cadı (1964), (1960) Garsoniyer (1960), (1985) Brewster's Millions (1985), (1960) Campobello'da Şafak (1960) gibi yapımlarla biliniyor.27 Kasım 1990 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Daniel David White
Doğum Tarihi: 04 Nisan 1916
Ölüm Tarihi: 27 Kasım 1990
Doğum Yeri: Denver, Colorado, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 72 Belgesel Oyuncu 7.3 2,346
1985 69 Komedi Oyuncu 6.5 29,501

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 8,909
1976 Dram Oyuncu 7.3 3,652
1974 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,133
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,664

Tatlı Cadı
1964 Komedi Oyuncu 7.6 12,150
1963 Aksiyon Oyuncu    
1963 Dram Oyuncu    
1962 Suç Oyuncu 8.6 2,698
1961 45 Komedi Oyuncu 7.1 741
1961 Komedi Oyuncu    

Campobello'da Şafak
1960 44 Biyografi Oyuncu 7.1 821

Garsoniyer
1960 44 Komedi Oyuncu 8.3 116,388

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Oyuncu 9.0 48,208
1958 Dram Oyuncu    
1958 Dram Oyuncu    
1957 Western Oyuncu 8.5 1,633
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,387

Başarının Tatlı Kokusu
1957 41 Dram Oyuncu 8.2 20,691
1955 Komedi Oyuncu 8.6 1,029
1955 Dram Oyuncu    
1950 Dram Oyuncu 8.5 59
Dizi Altyazıları
The Flash (6,773) Into the Badlands (3,340) Black Sails (2,328) Legion (1,881) Vikings (1,709) Iron Fist (1,562) 24: Legacy (1,555) Legends of Tomorrow (1,535) Arrow (1,423) Game of Thrones (1,386)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017