Giriş Kayıt
David White

David White (74)


Oyuncu

Daniel David White, 04 Nisan 1916 Denver, Colorado, ABD doğumlu oyuncu. Tatlı Cadı (1964), (1960) Garsoniyer (1960), (1985) Brewster's Millions (1985), (1960) Campobello'da Şafak (1960) gibi yapımlarla biliniyor.27 Kasım 1990 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Daniel David White
Doğum Tarihi: 04 Nisan 1916
Ölüm Tarihi: 27 Kasım 1990
Doğum Yeri: Denver, Colorado, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 72 Belgesel Oyuncu 7.3 2,346
1985 69 Komedi Oyuncu 6.5 31,136

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 9,638
1976 Dram Oyuncu 7.3 4,088

Kadın Polis
1974 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,228
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,042
1970 54 Aksiyon Oyuncu 5.3 51

Tatlı Cadı
1964 Komedi Oyuncu 7.6 13,358
1963 Aksiyon Oyuncu    
1963 Dram Oyuncu    
1962 Suç Oyuncu 8.6 2,854
1961 45 Komedi Oyuncu 7.1 741

Campobello'da Şafak
1960 44 Biyografi Oyuncu 7.1 918

Garsoniyer
1960 44 Komedi Oyuncu 8.3 132,744

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Oyuncu 9.0 54,322
1958 Dram Oyuncu    
1957 Western Oyuncu 8.5 1,846
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,766

Başarının Tatlı Kokusu
1957 41 Dram Oyuncu 8.2 21,187
1956 Komedi Oyuncu 8.5 201
1955 Komedi Oyuncu 8.6 1,029
1950 Dram Oyuncu 8.5 59
1948 Dram Oyuncu 8.0 163
1948 Dram Oyuncu 8.1 61
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018