Giriş Kayıt
Bruce White

Bruce White


Sesler

Bruce White, sesler. Fortysomething (2003), Shock Treatment (1981), (1984) 1984 (1984), (1987) Inspector Morse (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Dram Sesler 7.5 299
2003 Komedi Sesler 7.8 1,575
2002 Suç Sesler 8.4 5,755
2001 Komedi Sesler 5.9 3,320
1999 Macera Sesler    
1999 Macera Sesler    

İyi Geceler Bay Tom
1998 Dram Sesler    

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Sesler 7.3 5,917
1991 Biyografi Sesler    
1991 Belgesel Sesler 7.4 3,873
1987 Suç Sesler 8.1 7,080

Gotik
1986 Korku Sesler 5.7 5,525

Grosvenor Caddesi 92 Numara
1985 Dram Sesler    

1984
1984 Dram Sesler 7.2 53,016
1983 Gerilim Sesler 6.6 2,130
1982 Dram Sesler 6.3 1,790
1981 Komedi Sesler 5.8 3,569
1978 Komedi Sesler    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017