Giriş Kayıt
Ben Whishaw

Ben Whishaw (37)


Oyuncu, Müzisyen

Benjamin John Whishaw, 14 Ekim 1980 Clifton, Bedfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, müzisyen. Koku: Bir Katilin Hikayesi (2006), Beni Orada Arama (2007), Parlak Yıldız (2009), The Hour (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Benjamin John Whishaw
Doğum Tarihi: 14 Ekim 1980
Doğum Yeri: Clifton, Bedfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
Boyu: 1.75 m
9.6 (26 Oy)
  • Currently 191.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mary Poppins Dönüyor
2018 Aile Oyuncu    

Ayı Paddington 2
2017 37 Animasyon Oyuncu 8.1 8,926
2017 Dram Oyuncu 8.7 98

Kral için Hologram
2016 36 Komedi Oyuncu 6.1 30,745

Danimarkalı Kız
2015 35 Biyografi Oyuncu 7.1 123,090

Diren!
2015 35 Biyografi Oyuncu 6.9 29,291

Denizin Ortasında
2015 35 Aksiyon Oyuncu 6.9 97,720

Istakoz
2015 35 Komedi Oyuncu 7.1 141,584
2015 Suç Oyuncu 7.6 4,398
2015 35 Aksiyon Oyuncu 6.8 325,936
2015 35 Belgesel Oyuncu 7.6 622

Ayı Paddington
2014 34 Komedi Oyuncu 7.2 62,704

Sevgilinin Ardından
2014 34 Dram Oyuncu 7.2 4,826
2014 34 Komedi Oyuncu 4.7 710

Sıfır Teorisi
2013 33 Dram Oyuncu 6.1 39,102
2013 33 Belgesel Oyuncu 6.5 599
2013 33 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 77
2012 32 Aksiyon Oyuncu 7.8 562,779

Bulut Atlası
2012 32 Dram Oyuncu 7.5 309,110
2012 Dram Oyuncu 7.9 148
2011 Dram Oyuncu 8.0 8,255

Fırtına
2010 30 Komedi Oyuncu 5.4 6,610

Parlak Yıldız
2009 29 Biyografi Müzik
Oyuncu
7.0 22,874

Uluslararası
2009 29 Aksiyon Oyuncu 6.5 83,725
2008 Suç Oyuncu 7.8 1,237
2008 28 Dram Oyuncu 6.7 10,652

Beni Orada Arama
2007 27 Biyografi Oyuncu 7.0 51,129

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 26 Suç Oyuncu 7.5 206,110

Dumanlı Kafalar
2005 25 Biyografi Oyuncu 5.8 3,473

Bir Dilim Suç
2004 24 Suç Oyuncu 7.4 144,058

Dayanılmaz Aşk
2004 24 Dram Oyuncu 6.4 9,179
2001 21 Dram Oyuncu 7.1 758
1999 19 Dram Oyuncu 6.3 1,088
- Biyografi Oyuncu    
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018