Giriş Kayıt
Ben Whishaw

Ben Whishaw (36)


Oyuncu, Müzisyen

Benjamin John Whishaw, 14 Ekim 1980 Clifton, Bedfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, müzisyen. Koku: Bir Katilin Hikayesi (2006), Beni Orada Arama (2007), Parlak Yıldız (2009), The Hour (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Benjamin John Whishaw
Doğum Tarihi: 14 Ekim 1980
Doğum Yeri: Clifton, Bedfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
Boyu: 1.75 m
9.5 (24 Oy)
  • Currently 190.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aile Oyuncu    

Kral için Hologram
2016 36 Komedi Oyuncu 6.1 25,822

Danimarkalı Kız
2015 35 Biyografi Oyuncu 7.0 109,633

Diren!
2015 35 Biyografi Oyuncu 6.9 26,752

Denizin Ortasında
2015 35 Aksiyon Oyuncu 6.9 89,635

Istakoz
2015 35 Komedi Oyuncu 7.1 119,399
2015 Suç Oyuncu 7.6 4,398
2015 35 Aksiyon Oyuncu 6.8 307,293
2015 35 Belgesel Oyuncu 7.6 485

Ayı Paddington
2014 34 Komedi Oyuncu 7.2 54,488

Sevgilinin Ardından
2014 34 Dram Oyuncu 7.2 4,432
2014 34 Komedi Oyuncu 4.7 710

Sıfır Teorisi
2013 33 Dram Oyuncu 6.1 37,223
2013 33 Belgesel Oyuncu 6.5 599
2012 32 Aksiyon Oyuncu 7.8 545,688

Bulut Atlası
2012 32 Dram Oyuncu 7.5 297,712
2012 Dram Oyuncu 7.9 148
2011 Dram Oyuncu 8.0 8,255

Fırtına
2010 30 Komedi Oyuncu 5.4 6,449

Parlak Yıldız
2009 29 Biyografi Müzik
Oyuncu
7.0 21,954

Uluslararası
2009 29 Aksiyon Oyuncu 6.5 81,991
2008 28 Dram Oyuncu 6.7 10,362
2008 Suç Oyuncu    

Beni Orada Arama
2007 27 Biyografi Oyuncu 7.0 49,815

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 26 Suç Oyuncu 7.5 198,839

Dumanlı Kafalar
2005 25 Biyografi Oyuncu 5.8 3,473

Bir Dilim Suç
2004 24 Suç Oyuncu 7.4 139,518

Dayanılmaz Aşk
2004 24 Dram Oyuncu 6.4 8,824
2001 21 Dram Oyuncu 7.1 758
1999 19 Dram Oyuncu 6.3 1,088
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017